Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste omafiets 26 inch

Beste omafiets 26 inch

Op zoek naar een voordelige omafiets van een klein formaat? Wij kijken hier naar de beste omafietsen van 26 inch.


26 inch is de fietsmaat die geschikt is voor personen vanaf 1 meter 40. Deze maat omafietsen is dus heel geschikt voor opgroeiende kinderen en erg populair bij meisjes.

De hieronder geselecteerde beste omafietsen 26 inch zijn gekozen op basis van prijs, kwaliteit en beschikbaarheid.

Gazelle Madelief omafiets 26 inch
De Gazelle Madelief is een hippe originele omafiets die in diverse kleuren te krijgen is. Het is een Gazelle, dus een omafiets van hoge kwaliteit.De Gazelle Madelief beschikt zoals een echte omafiets betaamt over een terugtraprem, maar ook over een extra handrem. Zo kun je je dochter met een veilig gevoel naar school laten fietsen.

Ook veilig is de gesloten kettingkast van lakdoek, de batterij/verlichting en het ijzersterke frame. Een dubbele fietsstandaard en een sterk ringslot zorgen er voor dat de kleine omafiets heel en in jouw bezit blijft.
Alle informatie / Laagste winkelprijs

Delta omafiets 26 inch
Op zoek naar een wat goedkopere kleine omafiets? Kijk dan eens naar de Delta 26 inch omafiets. Het is een complete opoefiets die toch maar zo'n 160 euro hoeft te kosten. De Delta 26 inch omafiets is beschikbaar in de kleuren zwart, roze, wit, blauw, geel en gifgeel, dus zoek maar uit.


Ondanks zijn goedkope prijs is de Delta omafiets erg compleet met anti-lek banden, spatborden en een parkeerstang. Deze omafiets is niet geheel in de gekozen kleur gelakt, maar de kleur wordt met zwart gecombineerd. Dat geeft deze omafiets een heel mooi uiterlijk,
Alle informatie / Laagste winkelprijs

Batavus Young Dutch 26 inch
Ook Batavus brengt een mooie hippe omafiets voor stoere meiden op de markt. Een klassieke omafiets in een hip kleurtje. Met een klassieke koplamp, die niet door een dynamo maar door een batterij van stroom wordt voorzien.De Batavus Young Dutch heeft een sterk stalen frame, een stalen bagagedrager en RVS spaken en velgen. Deze kleine omafiets beschikt alleen over een terugtraprem.
Alle informatie / Laagste inkoopprijs

Highlander omafiets 26 inch
Highlander levert omafietsen in verschillende kleine maatjes. Dat begint al bij 20 inch en eindigt bij 28 inch. Deze omafiets is ook in 26 inch beschikbaar.


De Highlander omafiets 26 inch is een echte meisjesfiets, beschikbaar in kleuren als roze en wit met bloemen. Ondanks een zeer goedkope winkelprijs van zo'n 180 euro is de Highlander omafiets zeer compleet met een klapstandaard, een dubbel slot, snelbinders en LED-verlichting.
Alle informatie / Laagste inkoopprijs

Zie ook: Meer omafietsen
-->