Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Maak van je fiets een transportfiets met een universele voordrager

Maak van je fiets een transportfiets met een universele voordrager

Maak van een gewone fiets een transportfiets met een universele voordrager van Basil, Steco, Yepp, Popal, Ventura of een ander goed merk dat goede universele voordragers maakt. Kijk hier voor alle informatie

Veel van deze merken, zoals Basil, Fastrider en Yepp, zijn grote fabrikant van fietstassen, fietsmanden en fietskratten. Daarnaast bieden ze handige voordragers waarmee je hun manden en kratten op vrijwel iedere fiets kunt gebruiken. Ook de kratten en manden van andere fabrikanten kun je op deze universele voordragers gebruik

Makkelijk zelf monteren

Zo'n universele voordrager is heel eenvoudig zelf op een fiets te monteren. De montage kan per voordrager verschillen, maar vaak worden ze geleverd met twee stuurhaken en met beugels voor montage op de vooras. Deze laatste kunnen niet gebruikt worden bij fietsen met verende voorvorken.

Bij veel van deze voordragers kun je koplamp van de fiets kun je gewoon blijven gebruiken dankzij een bevestigingsoog voor de fietslamp. De universele voordrager is te gebruiken op fietsen met hoge en lage sturen omdat deze beschikt over verstelbare stuurhaken.

Heel wat goedkoper dan een andere (transport)fiets

Een universele voordrager is een uitkomst voor iedereen die graag een transportfiets zou willen hebben, maar nog over een goede fiets beschikt. Deze fiets kun je dan gewoon blijven gebruiken en dit is een heel wat goedkopere oplossing dan een nieuwe fiets. Een voordrager is al te koop voor prijzen vanaf 20 euro.

Kijk in het bovenstaand overzicht (onder meer informatie en actuele prijzen) voor alle goede voordragers op de markt en hun lage prijs.

Zie ook

-->