Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Fietstassen, fietskratten en fietsmanden

Fietstassen, fietskratten en fietsmanden


Bij een goede fiets hoort een fietstas, fietskrat of fietsmand. Je gaat immers je kostbare spullen niet onder een snelbinder proppen. Gelukkig zijn er volop leuke en mooie fietstassen, fietsmanden en fietskratten te koop.

Kijk maar eens hieronder wat er allemaal aan fietskratten, fietstassen en fietsmanden te koop is.


Deze links brengen je naar een overzicht met de meest populaire en beste fietstassen, fietskratten en fietsmanden, naar testen van deze artikelen, naar de goedkoopste aanbieders, en je vind er tips en informatie.

Fietstassen

Een klassieker is de dubbele fietstas. Bij  de fietstassen is dit zonder twijfel de variant waar je de meeste bagage in kunt meenemen. Per tas kan dat wel rond de 20 liter liggen.

Er zijn degelijke grijze fietstassen, maar ook vrolijke fietstassen met kleurige hippe motieven. Bekende fabrikanten van dubbele fietstassen zijn Basil, Fast Rider en New Look.
Een goede fietstas kan tegen water en veel fietstassen zijn voorzien van reflecterend materiaal wat je veiligheid in het dinker ten goede komt. Een leuke bonus!

Naast de dubbele fietstas zijn er ook enkele fietstassen. Deze worden meestal met haken aan de bagagedrager gekoppeld. Het grote voordeel is dat je deze tassen makkelijk kunt meenemen. Sommige zijn zelfs voorzien van een draagband en/of schouderriem.

Er is ook een variant van deze fietstas die je op je rug kunt dragen. Een fietsrugtas dus.

Fietskratten en fietsmanden

Met de populariteit van de transportfiets is er ook een groeiend aanbod van leuke fietskratten en fietsmanden gekomen. Transportkratten van riet en kunststof, maar ook fietskratten van hout.


Vooral de grote rieten fietsmanden zijn mooi. Heel klassiek, alsof de bakker op de fiets langskomt.

Kijk bij bovenstaand overzicht van beste winkels voor al deze tassen, manden en kratten voor op de fiets. Of kijk bij alle informatie over fietskratten.

Foto's: Fastrider fietstassen en fietsmand


Onderwerpen:
Hierboven vind je aanbiedingen van de beste fietstassen, beste fietskratten en beste fietsmanden bij de beste online winkels. 
-->