Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Beste elektrische fietsen

Beste elektrische fietsen

Er komen steeds meer elektrische fietsen op de markt van steeds meer verschillende fietsmerken. Maar welk van al deze fietsen zijn nu de beste?


Hieronder kun je een beschrijving van de drie beste elektrische fietsen / e-bikes vinden.

Batavus BuB Easy
De Batavus BUB Easy is door de vakjury uitgeroepen tot de beste elektrische fiets van 2011. De Batavus BUB Easy is een moderne strakvormgegeven fiets zonder veel tierelantijnen. De paperclip vormde voor de designers dan ook de inspiratiebron!


De Batavus BuB Easy is goedkoop geprijsd vooral als je de prijs vergelijkt met andere elektrische fietsen van A-merken.


Sparta E Motion C2
Maar er zijn elektrische fietsen met meer mogelijkheden dan de Batavus BUB Easy. De Sparta E Motion is zo'n elektrische fiets. Deze elektrische Sparta heeft maar liefst 5 verschillende standen en handige extra's zoals de Power Assist module (elektrische ondersteuning zonder dat je hoeft te trappen) en Power Boost (extra ondersteuning als u een brug, heuvel of andere helling op moet rijden).

Ook bij de Sparta E-Motion C2 is de accu uitneembaar. Deze Sparta elektrische fiets heeft 8 versnellingen, rollerbrakes achter en een verdende zadelpen en voorvork. Een heel comfortable elektrische fiets met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding die zeker zijn plaats verdient in de top drie van beste elektrische fietsen.

Gazelle Orange Pure Innergy
Ook de Gazelle Orange Pure Energy behoort tot de beste elektrische fietsen. Bij deze Gazelle elektrische fiets kun je zelf de prijs en actieradius bepalen door een keuze te maken uit drie accu's. De actieradius van de beste van deze drie kan wel oplopen tot 120 kilometer onder ideale omstandigheden. De Gazelle Orange Pure Innergy is dan ook een prima elektrische fiets voor mensen die lange fietstochten willen maken.

De Gazelle Orange Pure Innergy heeft 7 versnellingen en 3 elektrische standen (eco, normal en boost). Het is een comfortabele elektrische fiets die verleden jaar door Fiets Actief tot beste e-bike is gekozen.

Meer goede elektrische fietsen vindt u hier.

Bent u op zoek naar een goedkope elektrische fiets, lees dan het artikel Goedkope elektrische fietsen.
-->