Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fietsen: Ideal Bikes

Goedkope fietsen: Ideal Bikes


Ideal Bikes is een Grieks fietsmerk. In Nederland zijn Ideal fietsen misschien niet zo bekend, maar met een  productie van 140.000 fietsen per jaar is Ideal wereldwijd een grote fabrikant van fietsen.

Helaas zijn er momenteel geen aanbiedingen van Ideal fietsen in Nederland. Kijk bij de aanbiedingen goedkope fietsen voor goedkope fietsen van andere fabrikanten. Informatie Ideal fietsen

Het merk Ideal bestaat al sinds 1926, maar aanvankelijk waren ze een importeur die in Griekenland fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires importeerden. In 1955 werden de eerste eigen Ideal fietsen op de Griekse markt geïntroduceerd.

Ideal maakt voor de internationale markt vooral mountainbikes, racefietsen, crosshybrides en kinderfietsen. In Nederland zijn het vooral de sportieve modellen die populair zijn. Bijvoorbeeld voordelige racefietsen en mountainbikes, maar ook hybride fietsen, sportieve fietsen die ook geschikt zijn voor dagelijks gebruik is stad of dorp.Maar ze bieden ook een echte "Hollandse" stadsfiets aan. De Ideal Sniper Volendam.

De fietsen van Ideal hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In het bovenstaand overzicht met het aanbod in Nederland vind je zelfs goede stadsfietsen en hybrides met een prijskaartje ruim onder de 300 euro.

Kijk in het overzicht voor alle in Nederland en Belgi├ź verkrijgbare Ideal fietsen en hun opmerkelijk lage prijzen.
-->