Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Highlander fietsen

Highlander fietsen


Highlander, dan denk je waarschijnlijk aan de Schotse hooglanden. Highlander fietsen komen echter uit het laaggelegen Zaandam. Highlander is een merknaam van fietsfabrikant Bimas Bikes.


Onder de naam Highlander worden fietsen voor volwassenen en kinderen verkocht. Hier kijken we naar de modellen van dit fietsmerk en kijken we waar we deze Highlander fietsen goedkoop kunnen kopen.Laten we eens zien wat dit fietsmerk te bieden heeft.

Highlander stadsfietsen

De naam Highlander Citybike zegt genoeg. Dit is een stadsfiets. En een mooie stadsfiets om te zien. Met een elegant slank frame van stevig staal. Deze fiets is te koop in een damesmodel en een herenmodel in diverse kleuren. Ook kun je kiezen tussen een versie met zes versnellingen en een versie zonder versnellingen.Highlander omafietsen

Ook de naam Highlander Basic dekt de lading. Dit is een fiets zonder overbodige luxe. De Highlander Basic is een zogenaamde omafiets, een damesfiets met een klassiek Holland design.Maar Basic of niet. Deze omafiets heeft wel een goede uitrusting. Hij wordt geleverd met LED-verlichting en een wielslot met extra kabel. Ook kun je naast het versnellingsloze model kiezen voor een versie met drie versnellingen. Optioneel kan er een voordrager worden bijbesteld en je kunt kiezen tussen zwart, mat-zwart en diverse andere kleuren. Alle modellen zijn voorzien van een terugtraprem, het is immers een omafiets.

De Basic is er ook als meisjesfiets in 20 of 24 inch versies en in diverse kleuren.

Highlander meisjesfietsen

Voor meisjes is de keuze uit leuke Highlander fietsen nog groter. Voor meiden is er de supersterke maar ook heel mooie Highlander Zoo in 20 en 24 inch en diverse kleuren en designs.

Highlander jongensfietsen

En voor jongens is er de superleuke Highlander Amigo. Een sterke compleet uitgeruste jongensfiets die verkrijgbaar is in diverse kleurdesigns.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Highlander fietsen voor alle specificaties en lage prijzen van deze Highlander fietsen.

-->