Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stokvis Metro fiets, onder de 200 euro!

Stokvis Metro fiets, onder de 200 euro!


Nederlands fabrikaat, 6 versnellingen, een  Hi-Tensile frame, en toch een prijs van minder dan 200 euro. Tegenwoordig kan het, online worden de fietsen steeds goedkoper aangeboden.

Vooral MatraBike is flink aan het stunten. Met goede Hollandse fietsen van eigen fabrikaat tegen stuntprijzen. Bij MatraBike koop je nu de Stokvis Metro damesfiets of herenfiets voor slechts 199 euro. Deze fiets wordt voor dat geld ook nog op afspraak gratis thuisbezorgd!


Informatie Stokvis Metro

De Stokvis Metro (voor de internationale markt ook wel Stockvis Metro genoemd) is een Hollandse stadsfiets met een adviesprijs van 349 euro. Dat is al behoorlijk goedkoop, maar deze fiets kun je nu dus met hoge korting kopen bij MatraBike, de online aanbieder van fietsen tegen stuntprijzen.


De Stokvis Metro is een degelijke fiets met een  sterk Hi-Tensile frame en een schakelsysteem van Velotec met 6 versnellingen die zijn te bedienen met een gripshift draaiversteller. Het V-Brake remsysteem wordt bediend via twee handremmen aan het stuur.

Veilige LED batterij-verlichting, een stevige bagagedrager met snelbinders, solid grip handvatten, spatborden, een fietsstandaard, dubbelwandige aluminium velgen, een schuimzadel, het is allemaal aanwezig op deze voordelige maar zeer complete stadsfiets voor dames en heren!


-->