Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Sparta kinderfiets (voor 8 tot 12 jaar)

Sparta kinderfiets (voor 8 tot 12 jaar)


Naast fietsen voor volwassenen levert Sparta ook mooie en heel goede kinderfietsen voor meisjes en jongens vanaf circa 8 jaar. Coole kinderfietsen, maar ook mini exemplaren van bekende Sparta fietsen zoals de Sparta Pick-up.

Een Sparta kinderfiets is gebaseerd op de laatste trends en de nieuwste technieken worden op deze fietsen toegepast. Zodoende is een Sparta kinderfiets niet alleen cool, stoer en hip, maar ook veilig en duurzaam. Kijk bij de beste winkels om een kinderfiets te kopen voor de mooiste Sparta kinderfietsen tegen de laagste prijs.

Sparta jongensfiets

Een Sparta jongensfiets heeft alles wat je van een jongensfiets verlangt. Sparta jongensfietsen zijn stoer, robuust en modern. In de leeftijdsklasse van 8 tot en met 12 jaar zijn er enkele schitterende modellen zoals de Sparta Pick-up, een ijzersterke transportfiets met zowel een voordrager als een achterdrager die ideaal is als schoolfiets.

Maar Sparta levert voor jongens in die leeftijdsklasse ook de Sparta Booster (foto boven), een stoere trendy stadsfiets waarmee je op het schoolplein de show steelt.


Ook vermeldenswaardig is de Sparta Streetwise, een sportieve urban stadsfiets met een bijzonder cool design (foto direct hierboven).

Sparta meisjesfiets

Voor meiden van 8 t/m 12 jaar heeft Sparta prachtige meisjesfietsen in de collectie. Zo is de Sparta Pick-up er ook in een meisjesmodel in diverse mooie hippe kleuren, van mat zwart tot lila (foto onder). Of neem de Sparta Country Tour, een trendy omafiets met heel veel uitstraling.


Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om een Sparta fiets te kopen voor alle details en prijzen.

Zie ook: Kinderfiets aanbiedingen
-->