Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Drie keer een goedkope stadsfiets

Drie keer een goedkope stadsfiets


Wist je dat je onder de 300 euro al een heel goede en complete stadsfiets kunt kopen. Een nieuwe stadsfiets wel te verstaan! Met alles er op en er aan. Kijk maar eens naar deze drie goedkope stadsfietsen onder de 300 euro.


Alle drie de hieronder genoemde stadsfietsen zijn goedkoop online te koop. De genoemde prijzen kunnen veranderen. Kijk bij de goedkope online fietsenwinkels voor de actuele prijs.

Cross Areal ECO

Een spectacylair laag geprijsde toer-hybride met 21 versnellingen (Shimano). Nu slechts 249 euro!  Een waanzinnig lage prijs voor een sportieve toerfiets die ook zeer geschikt is als stadsfiets. Want de Cross Areal ECO beschikt over een goede bagagedrager en betrouwbare verlichting en spatborden. Verder een sterk maar licht aluminium frame, V-Brakes en dubbelwandige velgen.Normaal 699 euro. Nu online slechts 249 euro! Dat is 64% korting.

Stokvis City Dutch 

De naam zegt het al, een echte Hollandse stadsfiets. Heel praktisch, maar ook met een cool modern uiterlijk. Ideaal voor in stad en dorp. Je kunt er ook een voordrager op monteren. Ondanks zijn robuuste looks weegt deze fiets dankzij zijn lichte aluminium frame slechts 12 kilo. En ondanks zijn (zeer) lage prijs beschikt de Stokvis City Dutch stadsfiets over luxe als een speciaal gel-zadel en solidgrip handvatten.De Stokvis City Dutch heeft een adviesprijs van 449 euro, maar deze hippe fiets wordt online met een korting van 40% voor 269 euro verkocht.

Cross Living N3

Ook deze goedkope stadsfiets ziet er mooi en modern uit, zowel de damesfiets als de herenfiets. De Cross Living N3 heeft (zoals de naam al doet vermoeden) drie Shimano Nexus versnellingen. Verder is deze goede maar goedkope stadsfiets voorzien van een batterij-verlichting, een stevige bagagedrager, V-brakes en een terugtraprem achter, een verstelbare stuurpen en dubbelwandige aluminium velgen. Kortom een hele complete stadsfiets voor weinig geld.Cross biedt deze coole stadsfiets met een korting van 40% voor 299 euro aan.

Bij bovenstaande winkels kun je nog veel meer stadsfietsen (en andere fietsen) onder de 300 euro vinden.
-->