Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Thule Chariot en Thule Coaster: fietskar en wandelwagen

Thule Chariot en Thule Coaster: fietskar en wandelwagen


De Chariot fietskar is een bekende fietskar. Volgens velen is het de beste fietskar die je kunt kopen. Vooral als fietskar om kinderen te vervoeren, want de Thule Chariot fietskar is ook als wandelwagen te gebruiken. Een fietskar en kinderwagen in één. Dat geldt ook voor de Thule Coaster fietskar met 3 wielen.

Fietskar / wandelwagen met 2 of 3 wielen

De Chariot fietskar wordt gemaakt door Thule, een Zweedse fabrikant van o.a. fietsendragers, fietsstoeltjes, dakkoffers en dus ook fietskarren. Naast de Chariot fietskar, met 2 wielen, heeft Thule ook de Thule Coaster fietskar, een variant van de Chariot fietskar met een derde wiel voor.

Kijk hier onder voor alle informatie, de prijs en aanbiedingen van deze fietskar / wandelwagen combinaties.


Thule Coaster fietskar / wandelwagen

Thule Coaster fietskar / wandelwagen (3 wielen)Het gemak van een fietskar

Uniek aan de Thule Chariot en de Thule Coaster is hun gebruik als zowel fietskar als wandelwagen. Dat maakt deze Thule fietskarren tot de beste fietskar voor het vervoeren van kinderen. 

Met een fietskar achter je fiets kun je je kinderen op een veilige en comfortabele manier vervoeren. Kinderen hebben in een fietskar veel meer vrijheid dan in een kinderzitje. Ze kunnen spelen, lezen en slapen in een fietskar.

Thule Chariot fietskar wandelwagen

Thule Chariot fietskar / wandelwagen (2 wielen)Thule Chariot fietskar en Thule Coaster fietskar

De Thule Chariot was in Nederland lang de meest verkochte fietskar, maar is nu ingehaald door de Thule Coaster fietskar. Het derde wiel van de Coaster maakt het gebruik als wandelwagen makkelijker, omdat je de fietskar / wandelwagen los kan laten rollen als deze niet achter een fiets zit. 

En bij de Thule Coaster kun je het voorwiel verwijderen als je wil, maar je kunt het voorste wiel ook omhoog klappen (zie foto).

Thule Coaster fietskar achter fiets
Thule Coaster fietskar achter fiets


Prijzen, specificaties en accessoires

Kijk voor alle informatie, specificaties en actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Thule fietskarren en andere fietskarren. 

Bij de aanbiedingen van de Thule fietskarren vind je ook de accessoires voor de Thule Chariot fietkar en de Thule Coaster fietskar zoals een regenhoes, een beschermhoes, een optioneel derde wiel voor de Chariot fietskar. 

 Ook is er een autostoel adapter waarmee je deze fietskar / wandelwagen ook nog als autostoeltje kan gebruiken, en er is zelfs een ski-set verkrijgbaar waarmee je van de fietskar een langlauf kar maakt.

Dit alles maakt de Thule fietskar tot de meest veelzijdige en beste fietskar voor kinderen.Samenvatting:
Hierboven kijken we naar twee Thule fietskarren die beide niet alleen als fietskar maar ook als wandelwagen te gebruiken zijn. Het zijn de Thule Chariot fietskar met 2 wielen en de Thule Coaster fietskar met 3 wielen.
-->