Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Basil fietstassen aanbiedingen

Basil fietstassen aanbiedingen

Basil is het meest populaire merk voor fietstassen. Hoewel de naam internationaal aandoet is het een oer-Hollands merk. De naam Basil is een samenvoeging van 'van BAlveren' en 'Silvolde'. De familie Van Balveren runde generaties lang een fietsenwinkel in Silvolde.


In de jaren 70 werd door Basil begonnen met de productie van fietsmanden en dat heeft geleid tot een groot en prachtig assortiment aan Basil fietsmanden en Basil fietstassen die heel betaalbaar zijn.


Voordelig Basil fietstassen kopen

Fietstassen van Basil zijn mooi, van topkwaliteit, maar absoluut niet duur. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Basis producten.

Hier vind je alle aanbiedingen van Basil fietstassen, fietsmanden en fietskratten 


Basil dubbele fietstassen

Basil heeft alle soorten fietstassen in het assortiment. Dat zijn bijvoorbeeld de bekende dubbele fietstassen die je aan weerskanten van de bagagedrager plaats. Basil levert dit soort fietstassen in heel veel verschillende designs. Fietstassen in tal van kleuren en met veel verschillende motieven. Vrolijk, hip, maar natuurlijk ook gewoon functioneel, sterk en goed bestand tegen water.

Basil dubbele fietstas
Basil dubbele fietstas


Afneembare Basil fietstassen (afpakfietstas)

Een nadeel van een dubbele fietstas is dat je deze niet zomaar van je fiets kunt pakken en mee kunt nemen. Maar daarvoor heeft Basil weer een heleboel andere fietstassen in het assortiment.


Basil shopper fietstas
Basil shopper fietstas (afpakfietstas)


De zogenaamde Basil Shopperfietstas (of Afpakfietstas) haak je aan je fiets en neem je mee als je gaat winkelen. Gewoon als handtas of schoudertas. Natuurlijk zijn deze Basil shopper fietstassen ook in tal van designs en kleuren te koop. Met deze Basil fietstassen ga je immers niet alleen fietsend maar ook lopend over straat.

Tip: Op Beste Fietstas Kopen vind je alle goede fietstassen van alle merken en de goedkoopste aanbieders van deze fietstassen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er allemaal goedkoop aan mooie Basil fietstassen te koop is.

Zie ook: Alle fietstassen tips


Onderwerp:
Kijk hier voor Basil fietstassen. Basil is een fabrikant van fietstassen, fietsmanden, fietskratten en andere fiets benodigdheden uit Nederland. Basil heeft mooie en goede fietstassen in het assortiment. Kijk hier boven voor de aanbiedingen en koop goedkoop Basil fietstassen, maar ook Basil fietskratten, Basil fietsmanden en andere Basil fiets producten.
-->