Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Basil fietstassen

Basil fietstassen

Basil is het meest populaire merk voor fietstassen. Hoewel de naam internationaal aandoet is het een oer-Hollands merk. De naam is een samenvoeging van 'van BAlveren' en 'Silvolde'. De familie Van Balveren runde generaties lang een fietsenwinkel in Silvolde.


In de jaren 70 werd begonnen met de productie van fietsmanden en dat heeft geleid tot een groot en prachtig assortiment aan fietsmanden en fietstassen die heel betaalbaar zijn.

Fietstassen van Basil zijn mooi, van topkwaliteit, maar absoluut niet duur.

Hier vind je een overzicht van de beste en goedkoopste winkels met Basil fietstassen en fietsmanden.

Basil dubbele fietstassen
Basil heeft alle soorten fietstassen in het assortiment. Dat zijn bijvoorbeeld de bekende dubbele fietstassen die je aan weerskanten van de bagagedrager plaats. Basil levert dit soort fietstassen in heel veel verschillende designs. Fietstassen in tal van kleuren en met veel verschillende motieven. Vrolijk, hip, maar natuurlijk ook gewoon functioneel, sterk en goed bestand tegen water.


Afneembare Basil fietstassen
Een nadeel van een dubbele fietstas is dat je deze niet zomaar van je fiets kunt pakken en mee kunt nemen. Maar daarvoor heeft Basil weer een heleboel andere fietstassen in het assortiment.


De zogenaamde Basil Shopperfietstas (of Afpakfietstas) haak je aan je fiets en neem je mee als je gaat winkelen. Gewoon als handtas of schoudertas. Natuurlijk zijn deze Basil Shopperfietstassen ook in tal van designs en kleuren te koop. Met deze Basil fietstassen ga je immers niet alleen fietsend maar ook lopend over straat.
-->