Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Drie populaire sportieve fietsen

Drie populaire sportieve fietsen


Maak kennis met drie populaire sportieve fietsen (toerfietsen / hybride fietsen). Deze fietsen zijn er in modellen voor dames en heren, en zijn mede zo populair omdat ze online voordelig worden aangeboden.

Dat gebeurt via online fietswinkels. Modellen van al deze drie series zijn daar met een hoge korting te koop.

Alle drie deze fietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik in de stad, en voor woon-werk verkeer, maar ook voor een lange fietstocht.

Gazelle Cityzen

Dat de Gazelle Cityzen zo populair is zal niemand verbazen. Met zijn strakke minimalistische design ziet deze fiets er geweldig uit. Maar ook de rijkwaliteiten van deze hybride fiets zijn indrukwekkend.


De sportieve fiets is licht en trapt licht. Hij is er als elektrische fiets, speed pedelec (Gazelle Cityzen Speed) en als "gewone" fiets zonder trapondersteuning. De laatste is er in versies met 7 en 9 versnellingen. Alle modellen zijn samengesteld uit onderdelen van hoge kwaliteit.

Batavus Zonar

Ook de Batavus Zonar is een prachtig vormgegeven sportieve fiets. De hybride fiets is stijlvol matzwart van kleur, maar de Zonar is ook in opvallend groen (herenfiets) of knalroze (damesfiets) te koop. De Batavus Zonar wordt verder gekenmerkt door een double butted frame, een rechte voorvork en door hoge velgen.


De Batavus Zonar is verkrijgbaar in verschillende modellen met 27 of 30 versnellingen. Een heel sportieve fiets die er zelfs in een carbon-versie is.

Sensa Superlite

De Sensa Superlite Disc is fiets van het jaar 2017. Sensa, een fietsfabrikant uit Almelo, is misschien minder groot van naam dan Gazelle, Sparta en Batavus, maar met de Sensa Superlite bewijzen ze dat ze niets ten onder doen ten opzichte van die merken.De Sensa Superlite is zoals de naam al aangeeft erg licht. Sensa brengt hem in diverse versies uit waarvan de Disc is uitgeroepen tot beste fiets van 2017. Deze versie beschikt over een carbon voorvork, hydraulische schijfremmen en een Shimano Deore schakelset met 27 versnellingen.

Kijk voor alle drie deze topmodellen bij de bovenstaande winkel. Je koopt ze daar met een hoge korting.

Zie ook: Meer tips hybride fietsen
Foto bovenaan: Gazelle
-->