Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , , , » Alpina kinderfietsen voor jongens en meisjes. Aanbiedingen

Alpina kinderfietsen voor jongens en meisjes. Aanbiedingen

Alpina is één van de grootste fabrikanten van kinderfietsen. Alpina maakt prachtige fietsen voor jongens en meisjes van 3 tot 12 jaar.

alpina fietsen kinderen

Alpina fietsen zijn kinderfietsen van hoge kwaliteit die erg veilig zijn. Het is een A-merk onder de kinderfietsen, maar de fietsen zijn toch heel betaalbaar.

Voor jongens zijn er ondermeer de Alpina Clubb Boys, de Yabber, de Trial en de Comet. Meisjes kunnen kiezen tussen de Alpina Girlpower en de Clubb Girls.

Hier koop je goedkoop Alpina fietsen

Wil je een mooie Alpina fiets tegen een lage prijs kopen? Onderstaande winkels verkopen de Alpina fietsen met hoge kortingen.


Alpina meisjesfietsen

Al deze fietsen zijn er in verschillende maten en met verschillende designs. De Alpina Girlpower is er bijvoorbeeld in 18 varianten, variërend van 12 inch tot 26 inch. De kleinste Alpina meisjesfietsen zijn er overwegend in roze en witte kleuren, maar bij de grotere modellen zijn er ook meer "volwassen" designs. Ook het model veranderd naarmate het groter wordt. De 12 inch is een echt peuterfietsje, de 26 inch een echte kleine damesfiets.


Leuk is ook de Alpina Clubb. Transportfietsen zijn populair bij tieners en voor de kleinere kinderen is er de Alpina Clubb, een transportfietsje vanaf 16 inch.

Alpina jongensfietsen

De Alpina kinderfietsen voor jongens zijn heel stoere fietsen en fietsjes. Neem bijvoorbeeld de Alpina Trial. Deze jongensfiets ziet er echt uit als een stuntfiets. De Alpina Comet jongensfiets is een stoere crossfiets, evenals de Alpina Trail, die met de Alpina Trail Sport een extra sportieve versie heeft die onroad en offroad met elkaar mixt.

Ook de Alpina Yabber en Alpina Brace zijn sportieve jongensfietsen en de Alpina Cargo is een kindervariant op de transportfiets. De Alpina Rider is er voor de allerkleinsten. De Rider is namelijk een loopfiets.
Informatie Alpina jongensfietsen


Alpina kinderfietsen en veiligheid

Alpina besteedt veel aandacht aan de veiligheid van haar fietsen. Terecht, want het gaat hier wel om kinderen! Alle Alpina fietsen zijn voorzien van een dubbel remsysteem (zowel een handrem als een terugtraprem). Verder zijn alle Alpina fietsen vanaf 20 inch voorzien van smart verlichting voor en achter. Deze ledverlichting is eenvoudig te bedienen door een kind kind. Daarnaast is het fietsende kind duidelijk zichtbaar dankzij zijreflectoren aan de wielen, gele reflectoren in de trappers en een reflector achterop.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor prijzen en meer informatie.

Foto's: Alpina Fietsen
Zie ook: Aanbiedingen kinderfietsen

Onderwerpen:
Alpina fietsen, Alpina kinderfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen, kinderfiets, jongensfiets, meisjesfiets.
-->