Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Union Lite, de stadsfiets van nu

Union Lite, de stadsfiets van nu


Moet je stadsfiets of urban bike zeggen? Dat laatste is namelijk helemaal hip, en helemaal hip, dat is de Union Lite ook. Maar wij houden het maar bij stadsfiets, want Union is een oer-Hollands merk dat al meer dan een eeuw fietsen maakt. Al zal je dat niet zeggen als je de eigentijdse trendy Union Lite ziet.Deze hippe Union Lite is te koop in verschillende maten, in diverse kleuren, als damesfiets en als herenfiets, met handrem of terugtraprem en met 1, 3 of 8 versnellingen. Kortom, helemaal zo als je hem hebben wil.

Kijk hier voor alle modellen en prijzen van de Union Lite en andere Union fietsen.En nog naar eigen behoefte uit te breiden ook. Wil je bijvoorbeeld een voordrager op je fiets? Via het kliksysteem en de bijpassen voordrager maak je er moeiteloos een transportfiets van. Of plaats een achterdrager of een fietsmandje. De Union Lite is modulair uit te breiden.


De versie met 8 versnellingen is er zelfs met een hypermoderne riemaandrijving (beltdrive) verkrijgbaar in plaats van met een fietsketting. Schoon (want geen olie), duurzaam, comfortabel en sterk.


Union fietsen koop je via de bovenaan genoemde link online, en deze worden dan door een aangesloten fietsenwinkel naar je keuze rijklaar aan je afgeleverd, en dat tegen een heel aantrekkelijke prijs. Ideaal!
-->