Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Getest: Dit zijn de beste fietsendragers

Getest: Dit zijn de beste fietsendragers


Het is niet vreemd dat zoveel Nederlanders een fietsendrager voor hun auto hebben. Vooral voor recreatieve fietsers is het heerlijk dat ze ook eens buiten de eigen regio een fietstochtje kunnen maken. Met een fietsendrager is dat mogelijk. Maar wat zijn de beste fietsendragers?


Dat kun je uitvinden bij de tests van fietsendragers op de website TestResults.nl Daar vind je de uitslagen van een groot aantal testen van fietsendragers. Deze testen zijn niet uitgevoerd door TestResults.nl zelf, maar door in testspecialisten van onder andere De Consumentenbond en de ANWB.

Het betreft testen van verschillende soorten fietsendragers. Natuurlijk van fietsendragers voor op de trekhaak, maar ook voor op de caravan (disseldrager) en voor op het dak van de auto.

Hou er wel rekening mee, dat als je twee elektrische fietsen wilt vervoeren alleen de fietsendragers voor op de trekhaak echt goed geschikt zijn. Een e-bike is namelijk wel een stuk zwaarder dan een gewone fiets.

Kijk bij de bovenstaande tests van fietsendragers voor de beste fietsendragers in diverse soorten.


Tip: Op Beste Fietsendrager Kopen vind je nog meer tests van fietsendragers, de fietsendrager top 10, de goedkoopste winkels en nog veel meer informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de beste fietsendragers.

Zie ook: Alle informatie over fietsendragers
Foto: Pro-User


Samenvatting:
Bijna iedere fietsliefhebber die ook een auto bezit kiest ervoor om op een bepaald moment een fietsendrager aan te schaffen. Met een fietsendrager op de auto kun je in andere omgevingen fietsen, de fiets meenemen op vakantie en iemand die met de fiets gestrand is ophalen. Kortom een goede fietsendrager is zowel leuk als praktisch. Hierboven vind je de beste fietsendragers uit de fietsendrager test en Beste Fietsendrager Kopen met alle informatie om je beste fietsendrager goedkoop online te kopen.
-->