Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Thule Yepp Nexxt fietsstoeltjes (fietszitjes)

Thule Yepp Nexxt fietsstoeltjes (fietszitjes)


In juli 2016 nam het Zweedse Thule het Nederlandse GMG over. Thule is in Nederland vooral bekend van de dakkoffers en fietsendragers, en GMG van de Yepp fietsstoeltjes. Nu komen de eerste gezamenlijke producten op de markt. De Thule Yepp Nexxt Maxi en de Thule Yepp Nexxt Mini. Twee voorzitjes en twee achterzitjes voor op de fiets voor baby en peuter.


Comfortabele fietsstoeltjes

Deze fietszitjes zijn een goede binnenkomer van het nieuwe merk Thule Yepp. Het zijn zeer lichte maar sterke fietsstoeltjes die comfortabel zijn voor de kleine en hem of haar goed beschermen. De Thule Yepp Nexxt stoeltjes zijn gemaakt van materialen die zowel waterafstotend als schokabsorberend zijn. De gewatteerde bekleding zorgt ervoor dat de kleintjes heerlijk zitten.

En makkelijk te monteren

Niet alleen voor de baby of peuter, maar ook voor de ouders zijn deze fietsstoeltjes vriendelijk. Dankzij hun bevestigingssysteem zijn ze makkelijk op de fiets te plaatsen. Zo past het achterzitje door een universele montagebeugel op iedere standaard bagagedrager.


Fietszitjes voor kinderen van 0 tot 6 jaar

De Thule Yepp Nexxt fietszitjes zijn leverbaar in twee formaten. De Yepp Nexxt Mini zitjes zijn bedoeld voor kinderen van circa 9 maanden tot ongeveer 3 jaar (15 kilo), de Yepp Nexxt Maxi zitjes van kinderen van 9 maanden tot ongeveer 6 jaar (22 kilo). De verstelbare voetsteunen en harnas zorgen ervoor dat de fietsstoeltjes met het kindje mee kunnen groeien.

Deze nieuwe Yepp fietszitjes zijn te koop bij de aanbevolen winkels om een fietsstoeltje te kopen.

Zie ook: Meer tips fietsstoeltjes-->