Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » E-bike (elektrische fiets) van het jaar 2016: Giant Elegance E+ 1 Deluxe

E-bike (elektrische fiets) van het jaar 2016: Giant Elegance E+ 1 Deluxe


De E-Bike van het Jaar 2016 is gekozen. De vakjury koos voor de Giant Elegance E+ 1 Deluxe. Dit is een Giant e-bike met een luxe uitstraling, maar ook met een lage en brede instap. Met andere woorden, een elektrische fiets die een groot en breed publiek zal aanspreken.

De Giant Elegance E+ 1 Deluxe (alleen de naam straalt alle klasse uit) heeft zijn luxe uitstraling onder andere te danken aan de matte onderkant en glanzende bovenkant van het frame en de afwerking met gladde lasnaden.

Deze Giant elektrische fiets wordt aangedreven door een krachtige 60Nm Yamaha middenmotor die wordt aangestuurd door de Giant Sync drive software.Met zijn gelzadel en relaxte zithouding is de Giant Elegance E+ 1 Deluxe ook een elektrische fiets die comfort biedt die ver boven het gemiddelde ligt. En ook de rij-eigenschappen zijn comfortabel, relaxed en aangenaam. Met zijn Shimano Nexus 8 naafversnellingen en zijn Schwalbe Energizer banden trapt deze Giant elektrische fiets heerlijk, en de geveerde voorvork en geveerde zadelpen geven de fiets nog meer comfort. De jury van de Elektrische Fiets van het Jaar roemde vooral de perfecte balans tussen de rijeigenschappen, de volledige afmontage, de fijne zit op de fiets en de stille motor met evenwichtige bekrachtiging.

Maar de grootste winst zit hem bij de Giant Elegance E+ 1 Deluxe toch wel in de prijs-kwaliteitsverhouding en in het hoge comfort.

Kijk bij de beste online winkels om een Giant fiets te kopen voor de laagste prijs voor deze e-bike / elektrische fiets van het jaar 2016.
-->