Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Aanbiedingen Giant stadsfietsen

Aanbiedingen Giant stadsfietsen

Aanbiedingen van Giant stadsfietsen en een overzicht van stadsfietsen die Giant aanbiedt.

Giant stadsfietsen

Hier hebben we informatie en aanbiedingen over Giant stadsfietsen. Giant is een internationale fietsfabrikant die minder stadsfietsen aanbiedt dan we van Nederlandse fietsfabrikanten gewend zijn. Bovendien zijn Giant stadsfietsen vaak wat sportiever en beter berekend op de meer heuvelachtige wegen die je in het buitenland tegen komt.


Aanbiedingen Giant stadsfietsen

Hieronder vind je een kort beschrijving van deze Giant fietsen. Kijk voor meer informatie, specificaties en de laagste actuele verkoopprijzen bij de onderstaande aanbiedingen.


Giant Attend CS

De Giant Attend CS is een mooi voorbeeld van wat Giant als stadsfiets ziet. Het is een moderne lichte fiets met 7 versnellingen (CS 1 en CS 2) of 3 versnellingen (CS 3). 

Giant Attend stadsfiets


De Giant fiets beschikt over een onderhoudsarme naafversnelling, brede antilek banden, een licht aluminium frame en een stevige bagagedrager waarop makkelijk een kinderzitje kan worden gemonteerd. Dit is een heel betaalbare degelijke Giant stadsfiets.

Giant Triple X

De Triple X is de transportfiets van Giant. Dit is de meest Hollandse stadsfiets van deze Taiwanese fietsgigant. De Giant Triple X transportfiets is er als damesfiets en als herenfiets, en beide in versies met 3 en 7 versnellingen.

Giant Triple X transportfiets

Deze Giant transportfiets is een echte stadsfiets, met brede banden, een robuust aluminium frame en zowel voor als achter een stevige bagagedrager. Achter met snelbinders. En natuurlijk beschikt deze transportfiets over een dubbele fietsstandaard en een stuurslot.

Giant Escape City Disc

De Giant Escape City Disc is meer een allround fiets dan een stadsfiets. Met zijn lichte wendbare frame, sportieve uiterlijk, verstelbare schijfremmen en 9 versnellingen verwacht je niet echt een stadsfiets. Toch is dit de City Disc. 

Giant Escape City Disc stadsfiets


En wat geeft het, om naar je school of werk te fietsen is dit een geweldige fiets, die ook veel comfort biedt (zoals een verende voorvork en verende zadelpen) als je een lange fietstocht wilt maken.

Giant Anytour CS

Giant noemt de Anytour CS een stadsfiets. Maar in Nederland is de benaming toerfiets meer op zijn plek. Giant heeft met het ontwerpen van deze fiets namelijk veel rekening gehouden met fietsen in heuvelachtig of zelfs bergachtig terrein. Zo is het aluminium frame extra licht gemaakt en beschikt deze Giant fiets over hydraulische schijfremmen. 

Giant Anytour stadsfiets


Giant biedt de Anytour CS met 7 of 8 versnellingen en er is een versie met een beltdrive. Er is ook Giant Anytour RS met 30 versnellingen, maar die valt toch echt onder de hybride fietsen.

Voor een stadsfiets is de Anytour CS heel rijk uitgerust, maar dat merk je helaas wel aan de prijs. Dit is geen goedkope stadsfiets.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze Giant stadsfietsen, hun specificaties, verschillende modellen en laagste prijzen.

-->