Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Lombardo fietsen

Goedkope fietsen: Lombardo fietsen

Lombardo is een grote Italiaanse fietsenfabrikant die 500 fietsen per dag produceert. Een groot deel van deze fietsen wordt in het buitenland, waaronder Nederland en Belgiƫ, verkocht.


Lombardo maakt veel verschillende soorten fietsen. Stadsfietsen en toerfietsen, maar ook mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen.

Aanbiedingen Lombardo fietsen

In Nederland zijn de Lombardo fietsen goedkoop te koop bij o.a Fietsweb en Bol.com. Hieronder kun je ze vinden.

Betaalbare fietsen, goede kwaliteit

De Lombardo fietsen worden al ruim 50 jaar gemaakt door Cicli Lombardo Spa. De fietsen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Toch zijn Lombardo fietsen heel betaalbare fietsen. Niet voor niets worden er wereldwijd zoveel verkocht! Alle geproduceerde Lombardo fietsen worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en worden geleverd met een garantie van twee jaar.


En zoals het fietsen van een Italiaanse fabrikant betaamt hebben Lombardo fietsen een mooi verzorgd uiterlijk. Italianen hechten immers veel waarde aan het design.

In totaal brengt Lombardo meer dan 100 verschillende modellen op de markt. Variƫrend van racefietsen en mountainbikes tot elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. De productie van al deze Lombardo fietsen geschiedt op een milieuvriendelijke manier.

Kijk bij de eerder genoemde beste aanbieders voor Lombardo fietsen tegen de laagste prijzen.
-->