Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Goedkope omafietsen van Nostalgia (Vogue)

Goedkope omafietsen van Nostalgia (Vogue)

Nostalgia is een merk fietsen dat zijn naam eer aan doet. Nostalgia maakt namelijk klassieke zwarte omafietsen. Tenminste, zo zien de Nostalgia fietsen er uit. Stiekem zijn de Nostalgia omafietsen voorzien van moderne luxe als led-verlichting en een veilig fietsslot.
Nostalgia fietsen worden ook verkocht onder de merknaam Vogue. De Vogue omafietsen zijn nog luxer dan de Nostalgia fietsen die al voor 159 euro verkocht worden (met gartis thuisbezorging!).

Nostalgia fietsen zijn een product van de Nederlandse fietsfabrikant Redy.

De Nostalgia omafiets die voor 159 euro wordt aangeboden is een zwart 24 inch model. Deze omafiets is geschikt voor personen vanaf 1,45 meter, en is een complete veilige schoolfiets. Tegen een iets hogere prijs zijn er ook 26 inch en 28 inch versies beschikbaar voor grotere kinderen en volwassenen.

Nostalgia omafietsen zijn sterke stalen omafietsen met een terugtraprem en dubbelwandig aluminum velgen. Ondanks hun zeer lage prijs zijn deze omafietsen voorzien van extra's als snelbinders, luxe hadgrepen, een luxe gestikt zadel, een fietsbel, een ringslot, een kabelslot en led-verlichting. Bij veel andere merken moet je voor dit soort extra's bijbetalen.

Ook een klapstandaard is standaard aanwezig op Nostaligia fietsen. Voor heel weinig geld heb je met een Nostalgia een mooie retro omafiets met alles er op en er aan. De fiets wordt in een doos thuisbezorgd. Tegen een meerprijs van 20 euro kun je hem ook helemaal rijklaar laten afleveren.

Nostalgia fietsen worden niet meer onder die naam verkocht. Kijk bij Vogue voor alternatieven.
-->