Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Tour Populair omafiets / opafiets

Gazelle Tour Populair omafiets / opafiets

Gazelle Tour Populair omafiets


De Gazelle Tour Populair is een omafiets / opafiets van Gazelle in een modern jasje. De Gazelle Toer Populair is namelijk voorzien van versnellingen.

Met drie versnellingen rij je probleemloos tegen een heuvel op en is een flinke tegenwind ook geen probleem. Zo heb je de voordelen van een normale stadsfiets, maar wel op een fiets die er uit zit als een echte omafiets, inclusief lakdoek over de kettingkast en jasbeschermers.

Kijk voor een goedkope Gazelle Tour Populair bij de beste online aanbieders.

Dankzij het klassieke frame zit je op de Gazelle Tour Populair comfortabel en ontspannen rechtop in een 65 graden zithoekgeometrie. de fiets trapt lekker licht, maar toch geschikt de Gazelle Tour Populair omafiets over een klassiek stalen frame. Een ijzersterk frame natuurlijk, want alles aan deze omafiets is van de wereldberoemde hoge Gazelle kwaliteit.Je kunt de Gazelle Tour Populair gerust verantwoordelijk houden voor de comeback van de omafiets vele jaren geleden. De Tour Populair wordt namelijk al heel veel jaren door Gazelle op de markt gebracht en de Gazelle Tour is een fiets die model stond voor de vele omafietsen die er nu rondrijden, een echt stijlicoon. 

In al die jaren heeft Gazelle de Tour Populair nauwelijks aangepast. Het enige grote verschil is dat de voormalige versies met 5 of 7 versnellingen niet meer leverbaar zijn. Tegenwoordig heeft de Gazelle Tour altijd de beschikking over een Shimano versnellingsapparaat met 3 versnellingen.

Met de Gazelle Tour Populair beschik je over een klassieke fiets met de voordelen van een moderne fiets. Het is een mix van klassieke klasse en modern gemak.

Gazelle Tour Populair is beschikbaar als omafiets (damesmodel) en opafiets (herenmodel). Kijk voor meer informatie bij de Gazelle omafietsen. Daar vind je ook de andere Gazelle omafiets, de Gazelle Classic, die alleen als damesfiets verkrijgbaar is.

Zie ook: Meer omafietsen


Samenvatting:
De Gazelle Tour Populair is één van de twee omafietsen van Gazelle. Deze Gazelle omafiets is ook als opafiets (herenmodel) verkrijgbaar.
-->