Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Gazelle Toer Populair omafiets / opafiets

Gazelle Toer Populair omafiets / opafiets

De Gazelle Toer Populair is een omafiets / opafiets van Gazelle in een modern jasje. De Gazelle Toer Populair is namelijk voorzien van versnellingen.

Dat is het grote verschil met de andere omafiets van Gazelle, de Basic. de Toer Populair ziet er even klassiek uit, maar rijdt dankzij de versnellingen net even wat makkelijker.


Dankzij de 3, 5 of 7 versnellingen (afhankelijk van de uitvoering) rij je probleemloos tegen een heuvel op en is een flinke tegenwind ook geen probleem. Zo heb je de voordelen van een normale stadsfiets, maar wel op een fiets die er uit zit als een echte omafiets, inclusief lakdoek kettingkast en jasbeschermers.

Kijk voor een goedkope Gazelle Toer Populair bij de beste online aanbieders.

Dankzij het klassieke frame zit je op de Gazelle Toer Populair comfortabel en ontspannen rechtop in een 65 graden zithoekgeometrie. de fiets trapt lekker licht, maar toch geschikt de Gazelle Toer Populair omafiets over een klassiek stalen frame. Een ijzersterk frame natuurlijk, want alles aan deze omafiets is van de wereldberoemde hoge Gazelle kwaliteit.

De Gazelle Toer is een fiets die model stond voor de vele omafietsen die er nu rondrijden, een echt stijlicoon. Met de Gazelle Toer Populair beschik je over een klassieke fiets met de voordelen van een moderne fiets. Het is een mix van klassieke klasse en modern gemak.

Gazelle Toer Populair is beschikbaar als omafiets (damesmodel) en opafiets (herenmodel).

Zie ook: Meer omafietsen
-->