Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Kettler fietsen

Kettler fietsen

In Nederland hebben we fietsmerken als Gazelle, Sparta en Batavus, in Duitsland hebben ze Kettler fietsen. Dankzij internet zijn Kettler fietsen nu ook volop in Nederland te koop.


Kettler heeft een breed assortiment fietsen waar zelfs de grote Nederlandse fietsmerken nog een puntje aan kunnen zuigen. Er zijn bijvoorbeeld alleen al zeven series elektrische fietsen.

Aanbiedingen Kettler fietsen


Kettler Layana damesfietsen
Kettler Layana zijn trendy vrouwenfietsen. Fietsen gericht op stijlbewuste vrouwen die van mode en lifestyle houden. Kettler Layana fietsen zijn luxe en heel compleet.Ketter Fly racefietsen
De Kettler Fly Ultra en Fly Speed zijn de racefietsen van dit Duitse merk. Het zijn sterke fietsen waarmee je zowel op de weg als in het veld uit de voeten kan. Kettler racefietsen zijn licht en trappen licht. Snelle fietsen voor sportieve fietsers.


Kettler Traveller toerfietsen
De Kettler Traveller is een serie goede fietsen voor wie regelmatig een stevige fietstocht maakt. Een licht maar sterk frame, veel versnellingen en veel onderdelen van topmerken zoals Shimano. Kettler Traveller fietsen zijn goede hybride fietsen.


Kettler stadsfietsen
Zoals Kettler veel modellen elektrische fietsen maakt, zo hebben ze ook veel stadsfietsen in het assortiment. Praktische sterke fietsen zoals de Glider, de City cruiser, de Elegance, de Nena en de Motion. Kettler biedt veel keuze.

En zo biedt Kettler nog heel veel meer stadsfietsen, sportfietsen, kinderfietsen, toerfietsen, e-bikes en andere fietsen. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Kettler fietsen voor het aanbod in Nederland.

Productselectie: Amazon
-->