Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Germatec Urban Style luxe sportieve damesfiets

Germatec Urban Style luxe sportieve damesfiets


Met de Urban Style levert het Duitse Germatec wederom een bijzonder hippe hybride damesfiets af tegen een spectaculair lage prijs.


De Germatec Urban Style heeft een adviesprijs van 599 euro, maar online hebben we deze fiets al voor 299 euro aangetroffen. En voor dat weinige geld krijg je heel veel!


Om precies te zijn krijg je een bijzonder sportieve hybride / tourfiets met 24 versnellingen (Shimano SIS), naafdynamo, V-brakes en een verende voorvork en verende zadelpen. Verbazend veel luxe en sportiviteit voor een bijzonder lage prijs. Niet voor niets is Germatec de grootste fietsenfabrikant van Duitsland.

Kijk voor de huidige actuele lage prijs bij de aanbiedingen van Germatec fietsen.

De Germatec Urban Style is ook nog eens bijzonder lichte hybride fiets. Niet alleen het aluminium frame is licht ook de kunststof spatborden,  de aluminium achterdrager, de 28 inch wielen, allemaal zijn ze ultralicht en dragen ze zo bij aan de comfortabele sportieve rijprestatie van deze toerfiets.

De instap van deze luxe sporieve damesfiets is laag en comfortabel ruim. Comfort is trouwen iets dat we toch al veel voorkomen bij deze Germatec fiets. De Urban Style is voorzien van een verende zadelpen en een verende voorvork wat heerlijk comfortabel rijdt. Ook het zadel is bijzonder comfortabel te noemen.

Met de Germatec Urban Style is een echte aanrader. Het zal niet meevallen een andere damesfiets te vinden die voor zo weinig geld zo veel comfort, sportiviteit en luxe biedt.
-->