Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Esprit budgetfiets

Gazelle Esprit budgetfiets

Gazelle staat niet bekend als een goedkoop merk, maar met hun Gazelle Esprit serie hebben ze toch stadsfietsen in hun assortiment voor mensen die een voordelige goede fiets zoeken.


De Gazelle Esprit mag dan voor Gazelle-begrippen heel voordelig zijn, het is wel een fiets van Gazelle-kwaliteit, want Gazelle is het aan zijn stand verplicht een kwalitatief uitstekende fiets af te leveren.

Opgepast, dit is een ouder artikel: Kijk bij de review van de Gazelle Esprit voor de actuele informatie over deze Gazelle budgetfiets.

De Gazelle Esprit is er in verschillende varianten waarbij het uitrustingsniveau en het aantal versnellingen wat verschillen. De solide basis van de Esprit is in alle gevallen een sportieve stadsfiets met een lichtgewicht maar sterk aluminium frame. Ook beschikken alle Gazelle Esprit modellen over lichtlopende geluidloze naafdynamo, rollerbrakes achter en V-brakes voor en onderdelen van de beste fabrikanten.

Alle Gazelle Esprit modellen zijn beschikbaar als herenfiets en als damesfiets.
De Gazelle Esprit is voor het modeljaar 2014 in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe Gazelle Esprit fiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Ook kun je als koper kiezen voor een model met 3 versnellingen of een Gazelle Esprit met 7 versnellingen. De kettingkast is ook verbeterd. Deze is bij het nieuwste model compacter en steviger geworden.

Ondanks zijn scherpe prijs is de Gazelle Esprit stadsfiets voorzien van luxe onderdelen als een naafdynamo en rollerbrakes achter.

De Gazelle Esprit is een goede degelijke maar eenvoudige stadsfiets van A-merk kwaliteit. Kijk in het eerdergenoemde overzicht voor de goedkoopste aanbieder(s).
-->