Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » CO2 fietspompen. Band oppompen zonder pompen

CO2 fietspompen. Band oppompen zonder pompen

Wat is de fietspomp die het makkelijkst in het gebruik is? Dat is zonder twijfel de CO2 fietspomp. Een CO2 fietspomp is een klein fietspompje wat lucht in je fietsband blaast. Je hoeft dus niet zelf te pompen.
Bovendien is een CO2 fietspomp dusdanig klein dat je hem heel makkelijk mee kunt nemen als je gaa fietsen.


De meeste CO2 fietspompjes zijn zo klein dat ze makkelijk in je jaszak passen. Je plaats een eveneens klein CO2 patroon op het pompje, plaatst deze op het ventiel en de band wordt razendsnel opgeblazen. Makkelijk, snel en praktisch.

Lezyne CO2 fietspompje


Heel veel goede fabrikanten van fietsonderdelen en fietsaccessoires hebben tegenwoordig van deze handige fietspompjes in hun collectie, bijvoorbeeld Lezyne, SKS, Cordo, Trivio en BBB Cycling. Kijk maar op Beste Fietspomp Kopen voor alle CO2 fietspompen bij de beste (en voordeligste) winkels.

SKS CO2 fietspomp


Let er wel even op of de CO2 fietspomp die je op het oog hebt op het ventiel van je fiets past. Al past een goede CO2 fietspomp op alle ventielen voor stadsfietsen, toerfietsen, e-bikes, racefietsen en mountainbikes.

Lezyne CO2 fietspomp met banden-plaksetOp deze pagina zie je wat voorbeelden van populaire CO2 fietspompen. Kijk voor alle pompjes, specificaties en prijzen op het bovenaan genoemde Beste Fietspomp Kopen.

Zie ook: Meer fietspomp tips

Foto bovenaan: SKS CO2 fietspompje


Onderwerp:
Met een CO2 fietspomp kun je makkelijk en snel je fietspomp van lucht voorzien. Met een piepkleine CO2 patroon en nog kleinere CO2 fietspomp spuit je de fietsband vol lucht. Kijk op Beste Fietspomp Kopen voor de beste CO2 fietspompen en de goedkoopste winkels die deze CO2 fierspompjes verkopen.

-->