Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Orange Plus

Gazelle Orange Plus

De Gazelle Orange Plus is een zeer populaire allround-fiets van Gazelle.


De Orange Plus is sportief, comfortabel, mooi en uitgevoerd met onderdelen van topkwaliteit. Bovendien is de orange Plus voor een Gazelle best goedkoop.

Fietsen als de Gazelle Orange Plus worden tegenwoordig stadsfietsen genoemd, maar eigenlijk doe je de fietsen daarmee te kort. Er wordt door de naam namelijk de indruk gewekt dat de fiets alleen geschikt is voor tochtjes naar school, werk of winkel, maar dat is bij de Gazelle Orange Plus absoluut niet het geval. Het is een comfortabele, rijk uitgeruste fiets, waarmee je ook op een plezierige manier lange fietstochten kunt maken.

Deze fiets wordt geleverd als Gazelle Orange Plus en Gazelle Orange Plus Luna, kijk bij de beste online aanbieders voor de specificaties en actuele laagste prijs. Bovendien is er een elektrische Gazelle Orange Pure Innergy. Alle modellen zijn leverbaar als damesfiets en als herenfiets.

Specificaties Gazelle Orange Plus
De Gazelle Orange Plus is een stijlvolle allrounder met zeven versnellingen en zowel voor als achter veilige rollerbrakes. Voor de voorlamp is er een lichtlopende naafdynamo en voor achter batterijverlichting. De koplamp van de Orange Plus is helemaal in het frame weggewerkt. Ook de standaard is geïntegreerd in het frame.

Voor extra rijcomfort zorgen een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen. Het stuur is verstelbaar. Het mag duidelijk zijn, we hebben hier te maken met een wel heel luxe uitgevoerde comfortabele stadsfiets die via Axa Defender ringslot met anti-diefstalchip wordt beschermd tegen personen die de fiets ook mooi vinden maar er niet voor willen betalen.

Gazelle Orange Plus Luna
De Gazelle Orange Plus Luna is enkele tientjes duurder, maar waarin zit hem verder het verschil tussen de Orange Plus en de Orange Plus Luna? Er is maar één verschil, de Luna is voorzien van een uniek lichtsysteem dat er ook voor zorgt dat de fiets in het donker ook vanaf de zijkant heel goed zichtbaar is. Extra veiligheid in het donker dus.

Kijk voor alle prijzen en details in het bovengenoemde overzicht.
-->