Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Pointer E. Forta Step In elektrische fiets voor ouderen

Pointer E. Forta Step In elektrische fiets voor ouderen


De Pointer E. Forta Step In is een elektrische fiets met een zeer lage instap. Een ideale elektrische fiets voor ouderen die willen blijven fietsen maar moeite hebben met de opstap en met langdurig de kilometers wegtrappen.

De instap van de Pointer E. Forta Step In elektrische fiets is slechts 33 centimeter hoog en met de elektrische trapondersteuning maalt u die kilometers moeiteloos weg. Fietstochten kunnen zonder moeite worden afgelegd. Leuk en gezond. Want het fietsen met elektrische ondersteuning mag dan een stuk lichter zijn, het gaat niet helemaal vanzelf. U blijft dus goed in beweging.

De meeste elektrische fietsen hebben drie ondersteuningsniveaus, maar de Pointer E. Forta Step In heeft wel zes elektrische ondersteuningsniveaus die via een bedieningspaneeltje op het stuur eenvoudig in te stellen zijn. gemakkelijk!

En verder heeft het Nederlandse fietsmerk Pointer ook alles in het werk gesteld om van de E. Forta Step In een comfortabele plezierige fiets te maken. De Pointer E. Forta Step In heeft een verende voorvork, een verende zadelpen, batterij verlichting voor en geïntegreerde Led verlichting achter en een Axa Defender ringslot.

Meer informatie 

-->