Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Matra / MatraBike

Goedkope fietsen: Matra / MatraBike


De Nederlandse fietsimporteur MatraBike brengt onder eigen merknaam bijzonder goedkope fietsen op de markt. Deze Matra fietsen zijn er in alle soorten en maten. Stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, omafietsen, transportfietsen, vouwfietsen, moederfietsen,.. zelfs een elektrische fiets van het eigen merk heeft MatraBike in het assortiment.

Het gaat in totaal om zo´n 70 verschillende MatraBike modellen. Een heel groot en breed assortiment aan goedkope fietsen dus. Vooral de omafiets en de stadsfiets zijn in dit assortiment goed vertegenwoordigd.

De prijzen van al deze Matra fietsen zijn spectaculair laag. Om wat voorbeelden te geven. Een omafiets (26 inch) voor 189 euro, een schoolfiets met 3 versnellingen (voor jongens vanaf 12 jaar) voor 299 euro, een elektrische fiets met 7 versnellingen voor 1099 euro, een moederfiets met 3 versnellingen voor 399 euro. En dat is maar een greep uit het assortiment aan goedkope fietsen van MatraBike.

Naast hun huismerk fietsen verkoopt MatraBike ook een groot aantal andere goedkope fietsmerken zoals Ideal, Cross, Stokvis en vele andere interessante merken.
-->