Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Goedkope fietsen: Matra / MatraBike

Goedkope fietsen: Matra / MatraBike

MatraBike is een importeur en distributeur van goedkope fietsen. Je kan er terecht voor een goedkope stadsfiets, goedkope elektrische fiets, goedkope mountainbike of andere voordelige fiets. Hier aanbiedingen van de Matra fietsen.

Matra fietsen MatraBike


Het betreft goedkope e-bikes, stadsfietsen, mountainbikes en andere fietsen die heel goedkoop aangeboden worden.


Aanbiedingen Matra fietsen

Dit zijn de drie belangrijkste merken Matra fietsen die MatraBike verkoopt. Kijk hier voor een goedkope Matra fiets.


Stokvis fietsen

Onder het Stokvis label verkoopt Matra Bike een breed assortiment fietsen voor de Nederlandse en Belgische markt. Veel elektrische fietsen, zoals de Stokvis E-Trento e-bike, maar ook een oer Hollandse transportfiets als de Stokvis Transporter.

Fongers fietsen

Zoek je een goedkope elektrische stadsfiets? Dan is de Fongers e-bike van MatraBike een aanrader. Deze Matra e-bike is er met een voorwiel motor en een midden motor. 

Onder het label Fongers worden alleen elektrische fietsen gekocht, maar wel in een interessante reeks modellen, zoals de Fongers Basic, de Fongers Livorno, de Fongers Suprime Disc en de Fongers e-transporter elektrische transportfiets. Er is ook een Fongers elektrische vouwfiets.

Romet fietsen

Het derde Matra fiets label is Romet. Romet is het mountainbike merk van Matra bikes. Deze Matra mountainbikes zijn er voor dames, heren en kinderen. Met name de Romet Rambler is een populaire goedkope MTB van MatraBike.

Zie ook:

-->