Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » VanMoof Swaggerwagon. Hippe damesfiets

VanMoof Swaggerwagon. Hippe damesfiets

Is een fiets met een stang tussen zadel en stuur een herenfiets? Fout! De VanMoof Swaggerwagon heeft zo'n stang, maar is op en top vrouwelijk en bovendien is deze fiets hipper dan hip.


Het frame is van aluminium waarbij het zwarte klassieke stuur, de zwarte spatborden en de knalroze oversized ballonbanden meteen opvallen.

Want opvallen doe je met de hippe trendy VanMoof Swaggerwagon zeker. En deze damesfiets ziet er niet alleen modieus uit, hij is ook hypermodern. Zo beschikt de Swaggerwagon over zonnepanelen die overdag de LED fietsverlichting opladen. Opladen kan eventueel ook via een micro USB-kabel.
Je zou het niet meer zeggen, maar de klassieke opafiets heeft model gestaan voor de VanMoof Swaggerwagon. Het oer-Hollandse ontwerp is naar de 21 eeuw getild door de designers van VanMoof die in het hartje van Amsterdam hun thuisbasis hebben. Ze hebben er een bijzonder comfortabele stadsfiets van gemaakt die met zijn extra brede banden makkelijk stoepen en verkeersdrempels neemt. Een breed stuur zorgt er voor dat je op deze hippe fiets altijd rechtop zit en het zwarte Syad zadel zorgt ervoor dat je geen zere billen aan deze verkeersdrempels overhoudt.

VanMoof is een echt kwaliteitsmerk dat voor zijn fietsen alleen onderdelen van topfabrikanten gebruikt zoals Swalbe, Shimano en Syad. Je krijgt 2 jaar garantie op deze hippe fiets.
-->