Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Beste toerfiets. Testen en aanbiedingen goede toerfietsen

De beste toerfietsen uit de test, toerfiets aanbiedingen bij de beste winkels en tips voor bij het kiezen van je beste toerfiets.

Hier vind je overzichten met de beste toerfietsen uit diverse testen. Bijvoorbeeld de Fiets van het Jaar verkiezing, de AD Fietstest en de fietstesten van bijvoorbeeld Consumentenbond en AD.

Ook hebben we aanbiedingen van toerfietsen / hybride fietsen bij de beste winkels waar je goedkoop een goede toerfiets online kunt kopen.

Wat is een toerfiets / hybride fiets?

Een toerfiets is een comfortabel rijdende fiets. Een fiets met een licht frame, veel versnellingen om uit te kiezen (meer dan 10) en meer rijcomfort zoals goede vering en een goed zadel. 

beste toerfiets


Een toerfiets wordt ook we hybride fiets genoemd omdat je deze fiets kunt plaatsten tussen een eenvoudige stadsfiets en een sportfiets of racefiets. Een toerfiets is een aan de ene kant een lichte fiets met veel versnellingen, met een sportief uiterlijk, maar aan de andere kant biedt de fiets ook de veiligheid en de praktische eigenschappen van een stadsfiets.

Je kleding blijft schoon op een toerfiets en bagage kan mee op de achterdrager.

Veel elektrische fietsen zijn tevens een toerfiets. De toerfiets is evenals de meeste e-bikes ontwikkeld om er lange afstanden op te kunnen fietsen.

Voor fietstochten en dagelijks gebruik

De beste toerfiets is zowel geschikt als stadsfiets (boodschappen fiets en andere korte ritjes) als recreatie fiets (lange fietstochten maken), schoolfiets en werkfiets. Kortom, de beste toerfiets is een echte allrounder. Beter, luxer, comfortabeler (en helaas ook duurder) dan een stadsfiets.

Onderwerp:
De toerfiets (hybride fiets) is de beste fiets voor allround gebruik. Een goede toerfiets is net zo goed geschikt voor dagelijkse korte en langere ritten als voor recreatie, zoals een fietstocht. De beste toerfiets is een aangenaam rijdende comfortabele fiets. Kijk bovenaan voor goede en goedkope toerfiets aanbiedingen en voor de beste toerfiets uit de test.

-->