Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope elektrische fietsen van Cross

Goedkope elektrische fietsen van Cross

Niet iedereen is bereid om zo'n 2.000 euro neer te tellen voor een elektrische fiets. Gelukkig zijn er ook merken waarbij het veel voordeliger kan.Zo biedt Cross elektrische fietsen waarvan de prijs op internet ver onder de 1.000 euro ligt. De adviesprijzen liggen weliswaar een stuk hoger, maar de goedkope Cross elektrische fietsen worden online met hoge korting aangeboden.

Moet het goedkoop zijn? Dan zijn Cross elektrische fietsen een goede keuze. Op het eerste gezicht zijn deze goedkope elektrische fietsen niet te onderscheiden van de e-bikes van topmerken als Sparta en Gazelle. Evenals de fietsen van die merken zijn Cross elektrische fietsen voorzien van onderdelen van A-merken als Shimano, Selle Royal, Suntour en Axa.

De accu is netjes onder de bagagedrager weggewerkt zodat de elektrische fiets nauwelijks van een normale fiets te onderscheiden is. Toch kan de accu makkelijk worden uitgenomen om ergens binnenshuis bij een stopcontact te worden opgeladen.

Cross biedt een hele serie goedkope elektrische fietsen. De E City is een echte standaard elektrische fiets met alles er op en er aan die online al voor zo'n 900 euro te koop is. De E Traveller is wat sportiever vormgegeven, maar echt sportief wordt het met de E City Sporter, een echte sportfiets om te zien, maar dan met een elektrisch motortje.

Kijk hier voor aanbiedingen van Cross elektrische fietsen
-->