Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goedkope fiets: Cross fietsen

Goedkope fiets: Cross fietsen


Cross is een merk fietsen dat een breed assortiment fietsen verkoopt tegen een spectaculair lage prijs. Cross maakt tegenwoordig vooral veel e-bikes, maar ook stadsfietsen, racefietsen en kinderfietsen zijn er in het assortiment Cross fietsen te vinden. Ben je op zoek naar een goedkope fiets? Kijk dan vooral eens naar Cross fietsen.

Cross fietsen zijn hier momenteel niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de beste goedkope fietsen voor goede alternatieven.

Het aanbod aan Cross fietsen

Het aanbod aan Cross fietsen bestaat tegenwoordig vooral uit e-bikes, maar ook vouwfietsen, moederfietsen, transportfietsen en stadsfietsen worden er nog onder deze naam aangeboden. De prijzen van Cross fietsen zijn laag. Zo starten de prijzen van Cross e-bikes al onder de 800 euro. Dat is bijzonder goedkoop voor een elektrische fiets!

Kwaliteit Cross fietsen

Cross is een groot Bulgaars merk fietsen. Honderden professionals assembleren daar jaarlijks 250.000 fietsen die in heel Europa worden verkocht. De prijs / kwaliteit van Cross fietsen heeft een bijzonder goede verhouding en de fietsen worden vaak geroemd om hun mooie design.

In tests van onder andere de ANWB en de Consumentenbond scoren de Cross e-bikes hoge cijfers en laten ze elektrische fietsen achter zich die veel duurder zijn. Een bewijs van de hoge kwaliteit van Cross fietsen.

Via de link hierboven vind je een overzicht van alle Cross fietsen die er in Nederland en Belgiƫ te oop zijn.
-->