Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » AXA fietssloten

AXA fietssloten


Het Nederlandse AXA is één van de belangrijkste fabrikanten van fietssloten ter wereld. AXA maakt alle soorten fietssloten zoals ringsloten, kabelsloten en insteekkabels. Het AXA fietsslot heeft een bijzonder goede naam. AXA fietssloten zijn ijzersterk. Met een AXA slot bescherm je je fiets optimaal tegen diefstal.

En AXA fietssloten zijn ook heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van AXA fietssloten voor alle AXA fietssloten tegen een lage prijs.

Innovatief merk fietssloten

AXA is een zeer innovatief merk. In zowel Nederland als Frankrijk beschikt het merk over ontwikkelafdelingen waaraan continue wordt gewerkt aan nog betere fietssloten en andere onderdelen en accessoires voor fietsen.  Fietsverlichting en ketting- en jasbescherming worden bijvoorbeeld tegenwoordig ook door AXA ontwikkeld en gemaakt.Gebruiksgemak en veiligheid staan voorop bij de artikelen van AXA, maar er wordt ook gelet op een mooi design dat perfect aansluit op de fiets waarop ze gebruikt worden.

Productie in eigen beheer

AXA neemt het hele productieproces voor eigen rekening. Alleen zo kan het merk de hoge kwaliteit van zijn fietssloten en andere producten garanderen. Het bedenken en ontwikkelen van de producten, het persen van het staal, het spuiten van de kunststof en de distributie van de AXA producten aan fabrikanten de de groothandel, het gebeurt allemaal bij AXA in eigen huis.

Veel ervaring in fietssloten

AXA bestaat al sinds 1902. De productie van het eerste AXA ringslot vond 20 jaar later plaats. Het AXA hoofdkantoor staat in Veenendaal. AXA heeft geen enkele binding met de gelijknamige Franse verzekeringsmaatschappij en vermogensbeheerder.

Zie ook: Meer fietssloten tips

Onderwerpen:
AXA slot, fietssloten, fietsslot, kettingsloten, ringsloten, insteekkabels.
-->