Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Regenkleding fiets, heel veel keuze

Regenkleding fiets, heel veel keuze

regenkleding fiets

Op de fiets hoef je echt niet nat te worden. Er is regenkleding voor op de fiets in overvloed. Regenjacks, regenponcho's, regenpakken, regenbroeken,... voor recreanten, sportfietsers, forenzen en schoolgaande kinderen. We hebben hier meer dan 6.000 artikelen op het gebied van regenkleding voor op de fiets!


Kijk bij ruim 14.000 artikelen regenkleding op de fiets voor het volledige assortiment fietsregenkleding. Keuze in overvloed!

Regenjas fiets

Kies je een regenjas voor op de fiets. Neem dan een regenjas met getapte naden. Een regenjas met getapte naden is volledig winddicht en waterdicht. Vocht en water kan niet via de naden binnenkomen.

AGU regenkleding

Een heel goed merk als je regenkleding voor op de fiets zoekt is het Nederlandse AGU. AGU is een specialist in fietskleding, dus met een AGU regenjas, regenbroek, fietsponcho of regenpak weet je zeker dat je een voor de fiets geschikte regenkleding aanschaft. Daarbij biedt AGU een enorme collectie regenkleding aan. In het bovenstaande overzicht vind je honderden producten op het gebied van AGU regenkleding voor op de fiets. Fietsjacks, maar ook lange regenjassen voor dames die ook voor gebruik op de fiets heel geschikt zijn.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de AGU SEQ Urban jas. Dit is een award-winnende lange regenjas voor dames die er mooi en stijlvol uitziet. Een regenjas die je als vrouw graag draagt, bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Uniek aan deze regenjas is dat deze via een ritssysteem in enkele tellen tot een poncho is om te toveren. Dit is dus echte twee-in-één regenkleding.

En zo biedt AGU nog veel meer unieke regenkleding, voor dames, heren en kinderen. Voor de wielrenner, mountainbiker en sportieve fietser, maar ook regenkleding voor forenzen, scholieren en voor wie boodschappen gaat doen op de stadsfiets. Regenkleding die er heel mooi uitzien, zodat je hem ook buiten de fiets en als het droog is graag draagt. Het zijn gewoon mooie jassen voor volwassenen en kinderen. Rainfashion!

Andere merken beste regenkleding fiets

Op het gebied van regenkleding voor op de fiets is AGU toonaangevend, en de grote aanrader, maar natuurlijk zijn er meer goede merken voor een regenpak, regenjas of regenponcho op de fiets. Tenson is bijvoorbeeld ook een populair merk voor heel mooie fietsregenkleding, en ook Regatta heeft een heel groot aanbod aan mooie en goede regenkleding voor op de fiets. Andere populaire merken zijn Fastrider, Mac in a Sac, Ralka en Vaude. In het bovenstaand overzicht vind je alle regenjassen, regenjacks, regenpakken, poncho's en regenbroeken van deze merken.

De beste winkels met fietskleding

We kunnen niet voorstellen dat je in bovenstaand overzicht niet de geschikte regenkleding voor op de fiets kunt vinden bij de meer dan 6.000 artikelen, maar wil je je verder oriënteren dan adviseren we je de beste online winkels met fietskleding. Online is namelijk heel veel fietskleding te koop, en de prijzen zijn er bijzonder aantrekkelijk. Dit maakt het online aanschaffen van fietskleding erg aantrekkelijk want geen winkel biedt zoveel keuze en zoveel inzicht wat er aan regenkleding en andere fietskleding te koop is.


Onderwerpen:
Hierboven vind je informatie over de beste regenkleding op de fiets en de beste regenbestendige fietskleding. Met aanbiedingen van regenkleding voor fietsers in alle soorten.
-->