Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Aanbiedingen regenkleding fiets

Aanbiedingen regenkleding fiets

Hier vind je aanbiedingen van alle regenkleding voor op de fiets. Kijk hier voor een aanbieding van een goede voordelige regenponcho, regenpak, fiets regenjack of andere fietsregenkleding.

regenkleding fiets

Op de fiets hoef je echt niet nat te worden. Er is regenkleding voor op de fiets in overvloed te koop. Regenjacks, regenponcho's, regenpakken, regenbroeken,... voor recreanten, sportfietsers, forenzen en schoolgaande kinderen. Voor dames en heren. We hebben hier aanbiedingen van duizenden artikelen op het gebied van regenkleding voor op de fiets!


Regenkleding aanbiedingen

Kijk bij de aanbiedingen alle regenkleding op de fiets voor het volledige assortiment fietsregenkleding. Keuze in overvloed!

Hieronder vind je wat tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de beste regenkleding voor op de fiets.

Aanbiedingen fietskleding andere winkels

We kunnen niet voorstellen dat je in bovenstaand overzicht niet de geschikte regenkleding voor op de fiets kunt vinden bij de duizenden artikelen, maar wil je je verder oriënteren dan adviseren we je de beste online winkels met fietskleding

Online is namelijk heel veel fietskleding en regenkleding voor op de fiets te koop, en de prijzen zijn er bijzonder aantrekkelijk. Dit maakt het online aanschaffen van fietskleding en regenkleding erg aantrekkelijk want geen winkel biedt zoveel keuze en zoveel inzicht wat er aan regenkleding en andere fietskleding te koop is.

Tips kiezen beste regenkleding op de fiets.


Is een regenpak voor jou de meest geschikte fiets regenkleding? Of volstaat een regenponcho of regenjack? Hieronder de voordelen en nadelen van de verschillende regenkleding op de fiets.

Regenpak of regenjas fiets

Regenpakken voor op de fiets bestaan uit een speciale regenjas en een regenbroek. Een regenjas voor op de fiets is niet zomaar een regenjas. 

Goede regenkleding voor op de fiets behoort namelijk niet alleen waterdicht en winddicht te zijn, maar ook te ademen. Door de regen fietsen betekent immers vaak een flinke inspanning (je trapt graag door om snel thuis te zijn) en zonder een goede ademende regenjas ben je bij aankomst toch nog nat. Alleen niet van de regen maar van de transpiratie. 

Kies dus voor een regenjas van een erkend merk fietskleding zoals Agu of FastRider.

Regenpak fiets

Regenpak fiets


Kies je een regenjas voor op de fiets. Neem dan een regenjas met getapte naden. Een regenjas met getapte naden is volledig winddicht en waterdicht. Vocht en water kan niet via de naden binnenkomen.

Goede regenkleding voor op de fiets houdt je niet alleen droog maar beschikt ook over goede reflectie. Regenachtig weer is immers ook donker weer, en vooral bij donkere regenkleding is reflectie op de kleding dan erg belangrijk.

Regenbroek fiets

Regenpakken zijn sets van een regenjas en een regenbroek. Je kunt deze ook los van elkaar kopen. Hoewel het niet aan te raden is dragen veel mensen tijdens het in de regen fietsen hun gewone regenjas met daaronder een regenbroek. 

Als je een regenbroek wilt kopen kies dan voor een model met een elastische tailleband en een lange ritssluiting. Vooral een lange ritssluiting zorgt er voor dat je de broek snel en makkelijk aan en uit kunt trekken. Heel belangrijk als je door een bui overvallen wordt! En natuurlijk wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het aan en uittrekken van je regenkleding.

Regencapes / regenponcho fiets

een regencape of poncho is makkelijker aan en uit te trekken dan de meeste regenpakken en de cape of poncho zit minder gesloten om je heen dan een regenpak. Dat heeft wel weer als nadeel dat de regen er onderdoor kan slaan. Met name bij goedkope regencapes wil dat nog wel eens het geval zien. Kies dus voor een goede regenponcho.

Regenponcho fiets
AGU regenponcho


Agu heeft enkele goede regenponchos in het assortiment. Ten eerste de Agu Sterling poncho. Deze regenponcho voor op de fiets is voorzien van mouwen en een rits aan voorzijde. Zo draag je de poncho als een normaal jack. 

Een andere goede Agu regenponcho is de Agu Track poncho. Deze regenponcho is voorzien van interne mouwbanden zodat de handen onder de poncho blijven tijdens het fietsen. Dankzij drukknopen aan de zijkant is deze poncho ook heel goed als regenkleding tijdens het wandelen te gebruiken.

Regenschoenen fiets

Ondanks een goed regenpak of regencape stap je vaak van de fiets af met natte voeten in natte schoenen. Een oplossing hiervoor zijn speciale regenschoenen die je over je gewone schoenen heen aan kunt trekken. Een goede regenschoen voor op de fiets is de Agu Bike Boots Quick. 

Deze regenschoenen reiken tot boven de enkel en sluiten perfect om het been door een aansnoerkoort en een elastische band over de voet. Agu Bike Boots Quick regenschoenen zijn 100% waterdicht en houden je dus droog evenals goede regencapes, poncho's, regenjassen, regenpakken en regenbroeken.AGU regenschoen fiets

AGU regenkleding

We noemden hier boven al meermalen de naam van AGU. Een heel goed merk als je regenkleding voor op de fiets zoekt is het Nederlandse AGU. 


AGU is een specialist in fietskleding, dus met een AGU regenjas, regenbroek, fietsponcho of regenpak weet je zeker dat je een voor de fiets geschikte regenkleding aanschaft. Daarbij biedt AGU een enorme collectie regenkleding aan. 

In het bovenstaande overzicht vind je honderden producten op het gebied van AGU regenkleding voor op de fiets. Fietsjacks, maar ook lange regenjassen voor dames die ook voor gebruik op de fiets heel geschikt zijn.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de AGU SEQ Urban jas. Dit is een award-winnende lange regenjas voor dames die er mooi en stijlvol uitziet. Een regenjas die je als vrouw graag draagt, bijvoorbeeld tijdens het shoppen. Uniek aan deze regenjas is dat deze via een ritssysteem in enkele tellen tot een poncho is om te toveren. Dit is dus echte twee-in-één regenkleding.

En zo biedt AGU nog veel meer unieke regenkleding, voor dames, heren en kinderen. Voor de wielrenner, mountainbiker en sportieve fietser, maar ook regenkleding voor forenzen, scholieren en voor wie boodschappen gaat doen op de stadsfiets. Regenkleding die er heel mooi uitzien, zodat je hem ook buiten de fiets en als het droog is graag draagt. Het zijn gewoon mooie jassen voor volwassenen en kinderen. Rainfashion!

Andere merken beste regenkleding fiets

Op het gebied van regenkleding voor op de fiets is AGU toonaangevend, en de grote aanrader, maar natuurlijk zijn er meer goede merken voor een regenpak, regenjas of regenponcho op de fiets. 

Tenson is bijvoorbeeld ook een populair merk voor heel mooie fietsregenkleding, en ook Regatta heeft een heel groot aanbod aan mooie en goede regenkleding voor op de fiets. 

Andere populaire merken zijn Fastrider, Mac in a Sac, Ralka en Vaude. In het bovenstaand overzicht vind je alle regenjassen, regenjacks, regenpakken, poncho's en regenbroeken van deze merken.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Hierboven vind je informatie over de beste regenkleding op de fiets en de beste regenbestendige fietskleding. Met aanbiedingen van regenkleding voor fietsers in alle soorten.
-->