Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Fiets achteraf betalen

Fiets achteraf betalen


Een fiets is een behoorlijke uitgave. En het kan zijn dat je een nieuwe fiets nodig hebt, maar er even het geld niet voor hebt. Een paar weken uitstel van betalen kan dan al een oplossing zijn. Daarom kijken we hier naar fietsenwinkels waar je je nieuwe fiets achteraf kunt betalen. Want een fietsop rekening kopen is goed mogelijk.


Ook zijn er veel mensen die het wel zo veilig vinden een grote uitgave als een fiets pas te betalen als deze naar volle tevredenheid binnen is. Ook dat kan een overweging zijn om een fiets op rekening te kopen en achteraf te betalen.

Kijk op het overzicht van online fietsenwinkels waar je achteraf kunt betalen waar kopen op rekening mogelijk is.

De manier waarop de fiets uiteindelijk toch betaald moet worden is heel uiteenlopend.

Achteraf betalen per acceptgiro

Een internet-bestelling die met een bijgesloten acceptgiro binnen komt is vrij ouderwets. Maar bij Otto fietsen (zie bovenstaand overzicht) betaal je nog achteraf per acceptgiro als je dat wil.

Per Klarna of Afterpay betalen

De meeste online fietsenwinkels hanteren echter de moderne variant van de acceptgirokaart, de digitale acceptgiro van Afterpay of Klarna. Je krijgt dan na ontvangst van de fiets van één van deze bedrijven een rekening per e-mail die je digitaal kunt betalen. De betaaltermijn is meestal 14 dagen.

Fiets betalen in termijnen

Heb je het geld nu niet, en over een week of over twee weken ook niet dan kun je bij de Rijwiel Cash & Carry ook in termijnen betalen. Je hoeft maar een derde deel meteen te betalen. De andere twee delen volgen na respectievelijk één en twee maanden. Zo zijn de kosten meer verdeeld. Kijk bij de bovenstaande "overzicht van online fietsenwinkels waar je achteraf kunt betalen" voor meer informatie.

Je vind daar nog meer online fietsenwinkels en hun manier waarop je je fiets op rekening kunt kopen en achteraf kunt betalen.


Onderwerpen:
Nu een fiets kopen en pas later betalen. Bijvoorbeeld pas na een maand na levering. Een fiets op rekening kopen kan bij veel online fietsenwinkels. Een fiets achteraf betalen kan vaak per acceptgiro, afterpay. Klara of een andere digitale acceptgirokaart.
-->