Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross E-Trendy Lithium. Goedkope elektrische fiets

Cross E-Trendy Lithium. Goedkope elektrische fiets

Voor een elektrische fiets hoef je helemaal geen duizenden euro's neer te tellen. Kijk maar eens naar de Cross E-Trendy Lithium. Deze sierlijke, luxe maar ook goedkope elektrische fiets is voor nog geen 800 euro online te koop.


Voor dit geld ontvang je een complete elektrische fiets thuis met 5 stappen trapondersteuning, 3 versnellingen en luxe onderdelen zoals rollerbrakes.

Het is ongelofelijk hoeveel luxe en kwaliteit je voor dit geringe bedrag krijgt bij de Cross E-Trendy Lithium elektrische fiets. De fiets beschikt over een lichtgewicht aluminium frame (26,5 kilo) waarin de kabels van de trapondersteuning onzichtbaar zijn weggewerkt. Deze trapondersteuning is beschikbaar in 5 niveaus die via een fietscomputer heel eenvoudig zijn in te stellen. Deze computer geeft ook de rijsnelheid aan en beschikt over een kilometerteller.

Niet alleen door de elektrische trapondersteuning, maar ook op andere punten rijdt deze goedkope elektrische fiets heel comfortabel. Het zadel en de voorvering zijn heel comfortabel geveerd en de Cross E-Trendy beschikt over een heel plezierig zadel.

Aan de veiligheid is ook gedacht. De goedkope elektrische fiets beschikt over een V-brake remsysteem aan de voorkant en rollerbrakes aan de achterkant. Aan beide zijden bevinden zich jasbeschermers boven het achterwiel en de E-Trendy is voorzien van een veilige dichte kettingkast.

Een aluminium bagagedrager met snelbinders, dubbele aluminium velgen en goede verlichting maken deze opvallend luxe goedkope elektrische fiets compleet.

De Cross E-Trendy Lithium werd op het moment van schrijven aangeboden voor slechts 799 euro. Kijk hier voor de actuele laagste prijs.
-->