Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Ferrari kinderfietsen van Volare

Ferrari kinderfietsen van Volare

De Nederlandse fietsfabrikant Volare heeft sinds de zomer van 2011 een officiële licentie van Ferrari.

Dit heeft inmiddels geresulteerd in een heel assortiment Ferrari kinderfietsen, Ferrari loopfietsen en Ferrari fietshelmen voor kinderen.

De Scuderia Ferrari serie van kinderfietsen bestaat uit 12 inch, 16 inch, 20 inch en 24 inch jongensfietsen die zijn gespoten en bestickerd in de kleuren van de legendarische Italiaanse sportwagen-fabrikant en Formule 1 topper Ferrari.

De kleinste 12 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen met de kledingmaat 92 tot 104. Zelfs de kleinste coureurs kunnen op de fiets dus al plaatsnemen. Aangezien dat op die leeftijd nog lamng niet altijd stabiel gebeurt is de 12 inch Ferrari kinderfiets voorzien van stevige zijwieltjes.

Zoals alle Ferrari kinderfietsen van Volare is de 12 inch versie een veilige jongensfiets met een gesloten kettingkast en zowel hand- als voetremmen. De velgen beschikken over verstelbare spaken en het stuur van de kinderfiets is in hoogte verstelbaar.

Ook de 16 inch Ferrari kinderfiets is verkrijgbaar met zijwieltjes. Vanaf de 20 inch versie wordt de Ferrari kinderfiets een volwaardige jongensfiets met bagagedrager, slot en batterij-verlichting. De 24 inch versie van de Ferrari kinderfiets is geschikt voor jongens tot kledingmaat 140.

Zie ook: aanbiedingen van kinderfietsen
-->