Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella elektrische schoolfiets

Stella elektrische schoolfiets

Ook als schoolfiets is een Stella e-bike zeer geschikt. Het zijn goede, sterke maar ook relatief goedkope elektrische fietsen. Ideaal als elektrische schoolfiets.

stella schoolfiets

Onder de naam Stella schoolbikes heeft Stella een hele reeks elektrische fietsen voor scholieren uitgebracht. Vroeger werden elektrische fietsen vooral geassocieerd met senioren, maar die tijd is echt voorbij. De e-bike is ook als schoolfiets erg populair aan het worden. En terecht, want vooral voor scholieren en studenten die een flink stukje moeten fietsen is een elektrische fiets zeer geschikt.


De Stella schoolfietsen zijn elektrische fietsen met een design en uitstraling die jongeren aanspreekt. Bovendien hebben ze een vriendelijk prijskaartje en zijn ze goed geschikt voor de doelgroep.
Kijk hier voor de Stella schoolfietsen.


Hieronder kijken we kort naar enkele Stella elektrische fietsen uit de Stella schoolbikes serie.

Stella Dolce

De Stella Dolce is de elektrische transportfiets voor dames en meisjes uit de schoolfiets serie. De Stella Dolce is een echt klassieke transportfiets om te zien, maar dan wel met elektrische trapondersteuning. Het is een elegante e-bike met een grote mand en een stijlvolle kleurstelling. Hieronder zie je de versie in wit met bruin lederen accenten.Ook deze elektrische schoolfiets is voorzien van een voorwielmotor. Je kunt kiezen tussen een Comfort en Superior versie. De Stella Dolce Comfort heeft een voorwielmotor en een actieradius tot 170 km. De Stella Dolce Superior heeft een middenmotor een een actieradius tot wel 225 km.

Het is ook een comfortabele e-bike, met een verend gelzadel en rollerbrakes. Een dubbel fietsstandaard en stuurslot zorgen er voor dat je deze elektrische schoolfiets veilig kunt parkeren.


Stella Forte

De Stella Fore is een herenversie van de bovenstaande Stella Dolce. Deze bijzonder goed voor schoolfiets geschikte e-bike is een echte Hollandse transportfiets om te zien. De hier getoonde Stella Forte versie beschikt over een robuust zwart frame.


Ook bij de Stella Forte heb je een Comfort en een Superior versie. De specificaties zijn bij deze elektrische schoolfiets voor jongens gelijk aan die van de Stella Dolce elektrische schoolfiets voor meisjes.

Stella Glow 

Een hippe e-bike uitgevoerd in helder wit of turquoise. Vooral de laatste valt op in de fietsenstalling. De Stella Glow is voorzien van een fluisterstille voorwielmotor met 9 ondersteuningsstanden en een rotatiesensor. Het is een veilige e-bike met automatische verlichting en een gesloten kettingkast. De standaard accu heeft een actieradius to 90 kilometer en een upgrade is mogelijk tot wel 185 kilometer.


Stella Bro

De Stella Bro is een stoere elektrische herenfiets met een mooi zwart frame. De techniek is gelijk aan die van de Stella Glow. Met de elegante Glow mikt Stella op vrouwen en meisjes, met de stoere Bro op mannen en jongens.
Kijk bij de eerder genoemde overzichtspagina van de Stella schoolbikes serie voor alle informatie en prijzen, en om een brochure per e-mail of vrijblijvende proefrit bij huis aan te vragen.

Zie ook: Schoolfiets tips


Foto's: Stella Fietsen

Onderwerp:
Zoek je een elektrische schoolfiets? Kijk dan eens naar de Stella e-bikes. Stella maakt elektrische fietsen die zeer geschikt zijn als elektrische schoolfiets. Sterk, comfortabel en relatief goedkoop. Bijvoorbeeld de Stella Dolce elektrische schoolfiets meisjes en de Stella Forte elektrische schoolfiets jongens. Ideale elektrische fietsen voor een scholier die langere afstanden moet fietsen.
-->