Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Stella schoolfietsen

Stella schoolfietsen

stella schoolfiets

Onder de naam Stella schoolbikes heeft Stella een hele reeks elektrische fietsen voor scholieren uitgebracht. Vroeger werden elektrische fietsen vooral geassocieerd met senioren, maar die tijd is echt voorbij. De e-bike als schoolfiets erg populair aan het worden. En terecht, want vooral voor scholieren en studenten die een flink stukje moeten fietsen is een elektrische fiets zeer geschikt.


De Stella schoolfietsen zijn elektrische fietsen met een design en uitstraling die jongeren aanspreekt. Bovendien hebben ze een vriendelijk prijskaartje en zijn ze goed geschikt voor de doelgroep.
Kijk hier voor de Stella schoolfietsen.

Hieronder kijken we kort naar de elektrische fietsen uit de Stella schoolbikes serie.

Stella Glow 

Een hippe e-bike uitgevoerd in helder wit of turquoise. Vooral de laatste valt op in de fietsenstalling. De Stella Glow is voorzien van een fluisterstille voorwielmotor met 9 ondersteuningsstanden en een rotatiesensor. Het is een veilige e-bike met automatische verlichting en een gesloten kettingkast. De standaard accu heeft een actieradius to 90 kilometer en een upgrade is mogelijk tot wel 185 kilometer.


Stella Bro

Stoere elektrische herenfiets met een mooi zwart frame. De techniek is gelijk aan die van de Stella Glow. Met de elegante Glow mikt Stella op vrouwen en meisjes, met de stoere Bro op mannen en jongens.

Stella Dolce

Dit is de elektrische transportfiets voor dames en meisjes uit de schoolfiets serie. De Stella Dolce is een echt klassieke transportfiets om te zien, maar dan wel met elektrische trapondersteuning. Het is een elegante e-bike met een grote mand en een stijlvolle kleurstelling in wit met bruin lederen accenten.Ook deze elektrische schoolfiets is voorzien van een voorwielmotor. Je kunt kiezen tussen 3 of 7 versnellingen en de actieradius van de standaard-accu kan volgens de specificaties van Stella wel oplopen tot 150 kilometer. Het is ook een comfortabele e-bike, met een verend gelzadel en rollerbrakes. Een dubbel fietsstandaard en stuurslot zorgen er voor dat je deze elektrische schoolfiets veilig kunt parkeren.


Stella Forte

Dit is een herenversie van de bovenstaande Stella Dolce. Een echte Hollandse transportfiets om te zien. Deze versie beschikt over een robuust zwart frame.


Kijk bij de eerder genoemde overzichtspagina van de Stella schoolbikes serie voor alle informatie en prijzen, en om een brochure per e-mail of vrijblijvende proefrit bij huis aan te vragen.

Zie ook: Schoolfiets tips


Foto's: Stella Fietsen

Onderwerpen:
Stella schoolfiets, schoolbikes, elektrische schoolfiets, Stella scholieren, e-bike voor scholier.
-->