Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Thule VeloSpace fietsdrager. Eenvoudig te bevestigen.

Thule VeloSpace fietsdrager. Eenvoudig te bevestigen.


Snel en makkelijk je fiets op de achterdrager plaatsen. Daar gaat het om bij de Thule VeloSpace fietsdrager. Bovendien kan deze fietsdrager heel goed overweg met grote en zware fietsen zoals een elektrische fiets (met accu) of een fatbike.

Hoe Thule zo iets waar maakt? Door een sterke fietsdrager met een hoge laadcapaciteit te ontwikkelen, door extra afstand te houden tussen de fietsen en door lange aluminium wielgoten mee te leveren. Pompgespen en extra lange riemen zorgen voor nog meer gebruiksgemak.

De Thule VeloSpace fietsdrager is goedkoop te koop via de beste winkels om een fietsdrager te kopen.Dankzij de diepe kantelfunctie is de achterklep van de auto nog goed bereikbaar en makkelijk te openen.

Uniek aan de Thule VeloSpace is het unieke stabiliseringssysteem waarbij de fietsdrager zichzelf stabiliseert als deze op de trekhaak wordt geplaatst. Kijk maar in de video. Je plaatst de Thule fietsdrager op de trekhaak, en hoeft deze dan aleen maar vast te zetten door een hengel aan te duwen. De fietsen kunnen ook met een slot vast gezet worden aan de fietsdrager. Niet omdat ze anders niet vast zouden staan, maar om diefstal te voorkomen.


Interesse? Kijk hier boven bij de beste winkels om een fietsdrager te kopen voor alle informatie en de actuele prijzen van de Thule VeloSpacer fietsdrager.


-->