Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » » Thule VeloSpace fietsendrager. Eenvoudig te bevestigen.

Thule VeloSpace fietsendrager. Eenvoudig te bevestigen.


Snel en makkelijk je fiets op de achterdrager plaatsen. Daar gaat het om bij de Thule VeloSpace fietsendrager. Bovendien kan deze fietsendrager heel goed overweg met grote en zware fietsen zoals een elektrische fiets (met accu) of een fatbike.

Hoe Thule zo iets waar maakt? Door een sterke fietsendrager met een hoge laadcapaciteit te ontwikkelen, door extra afstand te houden tussen de fietsen en door lange aluminium wielgoten mee te leveren. Pompgespen en extra lange riemen zorgen voor nog meer gebruiksgemak.

De Thule VeloSpace fietsendrager is goedkoop te koop via de beste winkels om een fietsendrager te kopen.Dankzij de diepe kantelfunctie is de achterklep van de auto nog goed bereikbaar en makkelijk te openen.

Uniek aan de Thule VeloSpace is het unieke stabiliseringssysteem waarbij de fietsendrager zichzelf stabiliseert als deze op de trekhaak wordt geplaatst. Kijk maar in de video. Je plaatst de Thule fietsendrager op de trekhaak, en hoeft deze dan aleen maar vast te zetten door een hengel aan te duwen. De fietsen kunnen ook met een slot vast gezet worden aan de fietsendrager. Niet omdat ze anders niet vast zouden staan, maar om diefstal te voorkomen.


Interesse? Kijk hier boven bij de beste winkels om een fietsendrager te kopen voor alle informatie en de actuele prijzen van de Thule VeloSpacer fietsendrager.


-->