Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle Classic omafiets

Gazelle Classic omafiets

Gazelle Classic omafiets


De naam zegt het al, de Gazelle Classic is de meest klassieke omafiets van Gazelle. Als je een Gazelle Classic ziet rijden weet je het meteen, dit is een echte omafiets! Dat je te maken hebt met een fiets die modern rijcomfort en hedendaagse kwaliteit biedt merk je pas als je op deze Gazelle omafiets rijdt.

Je kunt de Gazelle Classic in echt oma zwart kopen, klassiek en nostalgisch, voor de echte oma stijl. Maar de Gazelle Classic is ook te koop in diverse hippe en vrolijke kleuren. Per kleur lijk je ineens een heel andere fiets te krijgen.

De Gazelle Classic is een opvallend goedkope fiets, vooral voor een Gazelle. Een buitenkansje als je een mooie goedkope omafiets van hoge kwaliteit zoekt.


De Gazelle Classic omafiets is een robuuste fiets met een sterk stalen frame. De kettingskast is afgedekt met een lakdoek, het kenmerk van een echte omafiets. Ook de Deze fiets is door zijn superstevige bouw onderhoudsarm en heel duurzaam. Een fiets die tegen heel wat stootjes (en stoten) kan.

Gazelle Classic klassieke omafiets

Ook op technisch gebied is dit een echte omafiets, met terugtraprem en zonder versnellingen. Maar klassiek of niet, voor de veiligheid worden er wel moderne technieken ingezet. Zo beschikt de Gazelle Classic omafiets over rollerbrakes in plaats van over ouderwetse trommelremmen. Deze geven een betere remkracht onder alle omstandigheden.

De fiets is uit te breiden met een specifieke voordrager, zo maak je van je opoefiets een echte klassieke transportfiets. 

Kortom, als je een echte omafiets zoekt. Een goedkope basic fiets, maar ook een goede fiets van prima kwaliteit. Kijk dan hier boven naar de informatie over de Gazelle Classic.

Zie ook:
Foto's: Gazelle fietsen
-->