Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Cross E-Traveller. Elektrische fiets voor lange afstanden

Cross E-Traveller. Elektrische fiets voor lange afstanden

De Cross E-Traveller is een geweldige elektrische toerfiets die online goedkoop wordt aangeboden. Een ideale fiets voor het maken van fietstochten. En dat voor nog geen 1000 euro.De Cross E-Traveller is een lichte fiets die van alle luxe is voorzien. Je kunt bij de E-Traveller twee accu's plaatsen zodat je een enorme actieradius van maximaal 120 kilometer hebt.

Deze luxe complete elektrische fiets werd op het moment van schrijven online aangeboden voor slechts 999 euro. Kijk hier voor de laagste actuele prijs.

De Cross E-Traveller is uitsluitend voorzien van onderdelen van topmerken. Shimano versnellingen, een zadel van Selle Royal, een frame en jasbeschermer van Hesling, verlichting van Axa, een verende voorvork van Suntour, en ga zo maar door. En de onderdelen zelf zijn ook luxe varianten. Zon] tref je op de Cross E-Traveller rollerbrakes, antislip handsvaten, banden met zijreflectie
aan, evenals een verstelbare stuurpen, een verende voorvork, een stevige bagagedrager, carbon look spatborden, batterijverlichting en veel meer luxe. Een dubbele fietstas maakt zelfs deel uit van de standaarduitrusting van deze fiets. Dat bieden zelfs de dure merken niet!Ook het elektrische systeem van deze goedkope elektrische fiets is tiptop in orde. Zoals gezegd kun je er twee accu's op aansluiten voor een actieradius van maximaal 120 kilometer. De motor is netjes weggewerkt in het voorwiel. De besturing vindt plaats via een display op het stuur.

De Cross E-Traveller is te koop als herenfiets en als damesfiets.

-->