Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Sparta Lola Jo review

Sparta Lola Jo review


De Sparta Lola Jo is een oerdegelijke en stijlvolle stadsfiets. De Lola Jo stadsfiets wordt gekenmerkt door een stevig frame met een solide voor- en achterdrager maar ook door een fraai design en (indien gewenst) vrolijke hippe kleuren.

De Sparta Lola Jo transportfiets voor dames ziet er heel trendy en stijlvol uit. Het is een eigentijdse fiets waarop je gezien mag worden.

Als koper heb je de keuze uit versies met verschillende remmen en versnellingen. Bijvoorbeeld een Sparta Lola Jo met 3 versnellingen en een terugtraprem of een Sparta Lola Jo met 7 versnellingen en rollerbrakes. Kijk bij de beste winkels om goedkoop een Sparta fiets te kopen voor alle modellen en laagste prijzen.


De Sparta Lola Jo is een hippe stadsfiets, maar ook een echte transportfiets. De fiets beschikt over zowel een voordrager als een achterdrager en biedt dus heel veel ruimte voor boodschappen en andere bagage zoals een schooltas of een kinderzitje.

Het sterke maar stijlvolle frame is van aluminium en een retro-zadel en retro fietsbel geven deze hippe transportfiets een klassiek tintje. Zoals het een goede transportfiets betaamt beschikt de Sparta Lola Jo over een stevige en stabiele tweebeen-fietsstandaard en over stuurblokkering.


Met de Lola Jo mikt Sparta uitsluitend op vrouwen. Deze transportfiets is dan ook uitsluitend als damesfiets te koop. Je kunt kiezen uit diverse kleuren zoals pastelzalm, matzwart, ijsblauw en zachtroze.
-->