Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

e-step (elektrische step) aanbiedingen en informatie

Zoals er elektrische fietsen zijn is er ook de elektrische step, ook wel e-step genoemd. Op zo'n elektrische step zoef je zonder moeite naar werk of school. En je neemt een e-step heel wat makkelijk mee in je auto of in het openbaar vervoer dan een e-bike.

Hieronder vind je de in Nederland beschikbare elektrische stepjes bij de beste winkels om een goede elektrische step / e-step goedkoop aan te schaffen. Ben je op zoek naar een gewone step? Kijk dan bij Beste Step Kopen. voor die stepjes voor volwassenen en kinderen.

De elektrische stepjes (e-steps) zijn er als speelgoed, maar ook als alternatief transportmiddel voor volwassenen. Hieronder vind je de beste winkels voor een elektrisch stepje en informatie over de beste elektrische stepjes.

Beste winkels voor een elektrische step


Bij bovenstaande online winkels vind je de beste elektrische stepjes tegen de laagste prijs. Dit zijn de beste winkels om een e-step te kopen.Denver elektrische step (eStep)Overzicht alle elektrische stepjes

Kijk in het overzicht met alle elektrische stepjes van Bol.com (zie aanbiedingen hier boven) voor alle e-steps in Nederland. In dit overzicht met meer dan 200 elektrische stepjes die in Nederland verkrijgbaar zijn kun je makkelijk de voor jou gewenste elektrische step selecteren door je eisen aan te vinken.

Bijvoorbeeld de snelheid je hebt elektrische stepjes die niet sneller dan 10 km per uur rijden (speelgoed e-steps) of niet harder dan 20 km per uur, maar je hebt ook elektrische stepjes die ruim boven de 25 km per uur gaan. Dit zijn echte elektrische steppen voor volwassenen. In het overzicht kun je de gewenste maximum snelheid aangeven.

Ook kun je daar aangeven of je luchtbanden of massieve banden wil. Voor het comfortabel rijden zijn luchtbanden sterk aan te raden. Ook belangrijk is de actieradius. Van een serieuze elektrische step, voor bijvoorbeeld een forens, mag je verwachten dat de accu voor meer dan 20 km stroom levert. Voor een forens die de e-step met het openbaar vervoer combineert is het belangrijk dat de elektrische step ingeklapt kan worden.

Bij volwassenen is het gewicht belangrijk. Kies als volwassene voor minimaal 100 kg draaggewicht, ook al weeg je niet zoveel. Dit is namelijk een goede indicatie van de stevigheid van de e-step.
En verder kun je onder andere nog je voorkeur uitspreken voor een handrem of  voetrem. Gebruik het bovenstaande overzicht met alle stepjes om uit deze lijst via deze zoekopties de voor jou beste elektrische step te selecteren. Je leest er ook reviews en ervaringen van de gebruikers van de elektrische stepjes.

De beste elektrische step merken

Voor wat betreft de beste merken, er zijn heel wat fabrikanten die e-steps maken. Het meest populair en bekend zijn Xiaomi, Phaewo en Ninebot (een label van Segway). Ook Cityblitz, Windgoo, Trendiamo en E-Scooter maken goede elektrische stepjes die ook een goede e-step voor volwassenen zijn.

Meer goedkope e-steps en elektrische stepjes voor kinderen worden onder andere gemaakt door Razor, Restart, ES Master, Homcom, Denver en Pulse. Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Kijk voor goede elektrische stepjes tegen een lage prijs bij de bovenaan genoemde beste winkels om een elektrische step / e-step te kopen.
-->