Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Giant hybride fiets aanbiedingen

Giant hybride fiets aanbiedingen

Zoek je een goede hybride fiets of trekking fiets tegen een aantrekkelijke prijs? Hier informatie en aanbiedingen van Giant hybride fietsen en Giant trekking fietsen.

Giant hybride fiets

Een hybride fiets (toerfiets) is een het meer sportieve broertje van de stadsfiets. Een fiets geschikt voor een lange fietstocht. De trekkingfiets gaat nog verder. Een trekkingfiets is helemaal gericht op lange fietstochten met bagage. Hier vind je een overzicht van Giant hybride fietsen en Giant trekking fietsen en de aanbiedingen van deze Giant fietsen.

Giant is een fietsfabrikant die uitblinkt in dit soort fietsen. Giant verkoopt zijn fietsen over de hele wereld, dus deze fietsen moeten ook in gebieden met meer heuvels en bergen goed presteren. 

Aanbiedingen Giant fietsen

Hieronder vind je een overzicht van goede Giant hybride fietsen en Giant trekking fietsen die in Nederland en BelgiĆ« te koop zijn. Maar eerst kijken we naar aanbiedingen van deze sportieve Giant fietsen. 

Bij de onderstaande Giant aanbiedingen vind je hun trekking en hybride fietsen goedkoop online bij de beste winkels.

  • Aanbiedingen van Giant fietsen
  • Aanbiedingen van hybride fietsen andere merken

Giant hybride fietsen

In de serie Giant hybride fietsen zien we twee modellen, die weer onderverdeeld zijn in diverse versies.

Giant AnyTour RS

De Giant AnyTour RS is een lichtgewicht toerfiets. Deze Giant hybride fiets is zeer geschikt voor zowel langere fietstochten, woon-werk verkeer, dagelijkse boodschapjes en als schoolfiets.

De Giant AnyTour RS beschikt over 30 versnellingen en is dus een echte hybride fiets. Er is ook een stadsfiets versie (de Giant AnyTour CS).


Giant hybride fiets AnyTour RS
Giant hybride AnyTour RS 1 hybride fiets

Giant Attend RS

De Giant Attend RS is een sportieve Giant fiets die in vele versies te koop is. Voor een hybride fiets is het een relatief goedkope hybride fiets.

Deze Giant hybride fiets is te koop met 8 of 24 versnellingen. De goedkoopste Giant hybride fiets is de Attend RS 3 (8 versnellingen, ongeveerd) gevolgd door de Giant Attend RS 2 (8 versnellingen, geveerd) en de Giant Attend RS 1 (24 versnellingen, vaste zadelpen, geveerde stuurpen). 

Ook van de Giant Attend is er een stadsfiets versie (de Attend CS).

Kijk voor de laagste actuele prijzen bij de bovenstaande Giant fiets aanbiedingen.

Giant elektrische hybride fietsen

Giant GrandTour E+

Een heel comfortabele en goed afgewerkte elektrische Giant hybride fiets. De Giant Grand Tour E+ is uitgerust met een krachtige midden motor van Yamaha.

Giant hybride elektrisch
Giant GrandTour hybride fiets elektrisch


Giant EnTour E+ 

De Giant EnYour E+ elektrische hybride fiets is wat goedkoper dan de GrandTour. De Yamaha midden motor is dezelfde fietsmotor maar de verschillen zitten hem in een mindere accu, een goedkope display en goedkoper Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen (8 versnellingen bij de GrandTour).

Kijk voor meer informatie en de actuele prijzen bij de bovenstaande Giant aanbiedingen of bij de Giant elektrische fietsen.

Giant trekking fietsen (elektrisch)

Giant biedt een hele reeks trekking fietsen aan, maar dit zijn allemaal e-bikes. 

Giant AnyTour E+

De e-bike versie van de bovenstaande Giant AnyTour hybride fiets. Voorzien van een door Yamaha ontwikkelde Giant SyncDrive Sport middenmotor.

Giant Explore E+

De Giant Explore E+ elektrische trekking fiets is een echte kilometer vreter voorzien van een Yamaha Syncdrive Pro middenmotor. Een elektrische fiets ontwikkeld voor het afleggen van heel grote afstanden op een plezierige en comfortabele manier.

Giant trekking fiets elektrisch
Giant Explore E+ trekking fiets elektrisch

Giant DailyTour E+

Deze Giant elektrische trekkingfiets is wat beter betaalbaar dan de luxe Explorer E+. De Giant DailyTour E+ is uitgerust met de 50Nm Yamaha SyncDrive Core midden motor.

Ook deze Giant trekking fietsen zijn relatief goedkoop te vinden bij de aanbiedingen van Giant fietsen boven en bij de eveneens boven genoemde Giant e-bike aanbiedingen.

Foto's: Giant

Onderwerp:
Hier vind je informatie en aanbiedingen van Giant hybride fietsen / Giant toerfietsen en Giant trekking fietsen. De Giant trekking fiets (een fiets voor een heel lange afstand) is er alleen als elektrische trekking fiets. Bij een Giant hybride fiets kun je wel kiezen tussen een e-bike en een niet elektrische fiets.
-->