Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Gazelle No1: Beste speed pedelec 2021

Gazelle No1: Beste speed pedelec 2021

Beste speedpedelec test Gazelle no1

De beste speed pedelec van 2021 is de Gazelle No1. Deze speed e-bike is namelijk door de RAI en partners (waaronder de ANWB, de BOVAG en redacties van fietstijdschriften) getest als Speed Pedelec van het Jaar 2021. Hier alle informatie over de beste speed pedelec 2021.

Deze beste snelle e-bike doet zijn naam dus eer aan. De Gazelle No1 is een geavanceerde speed pedelec van hoge kwaliteit met prachtig design en geweldige uitstraling. Kijk op de informatie pagina hieronder voor alle specificaties en de actuele prijs van de Gazelle No1.


Of kijk de onderstaande video van Gazelle waarin de Gazelle No1 speed pedelec een hoofdrol speelt.
Beste speed pedelec 2021: Gazelle No1

Laten we beginnen met het design van deze beste speed pedelec. Deze fast e-bike ziet er ook zo uit: snel! Met mooie lijnen, een uniek vormgegeven carbon fiber voorvork en een keurig nette afwerking waarbij de kabels onzichtbaar zijn weggewerkt. Zo krijgt deze beste snelle e-bike een nog strakker en moderner uiterlijk.

Je kunt uit vijf kleuren je favoriete kleur kiezen. Het zijn allemaal metallic kleuren en dat past helemaal bij deze fiets. 

Maar je kiest een speed pedelec natuurlijk niet alleen om de kleur. Ook qua comfort, kwaliteit en prestaties is de Gazelle No1 een uitblinker. Dat begint bij de motor, een belangrijk onderdeel van iedere fast e-bike. Gazelle heeft voor de No1 gekozen voor de sterke 85 Nm Bosch Performance Line Speed middenmotor. Een bijzonder goede speedbike motor die niet alleen snelheid geeft maar ook een plezierige, krachtige en natuurlijk aanvoelende trapondersteuning op de trappers.

Over schakelen hoef je je niet drukte maken als je over de weg zoeft want deze beste speed pedelec beschikt over de Enviolo AutomatiQ versnellingsnaaf die automatisch schakelt. Dit gaat geheel traploos dus er is altijd sprake van de meest optimale overbrenging.

Dat je niet hoeft te schakelen maakt deze speedpedelec veiliger en de hoge veiligheid komt ook op andere onderdelen tot uitdrukking. Zo is de Gazelle No1 verkrijgbaar met een extra breed stuur dat je meer controle geeft. De handvatten geven veel grip en de beste speed pedelec van 2021 staat op brede 62 mm profielbanden. Allemaal voorzieningen om het fietsen met hoge snelheid veilig te maken.

Ook vermeldenswaardig is de Gazelle Connect App die op je telefoon veel informatie geeft. Je kunt op je smartphone bijvoorbeeld zien hoeveel stroom er nog in de accu ziet, wat voor afstanden je hebt afgelegd en veel meer. Ook vertelt de app je waar de oplaadpunten zijn voor het geval tijdens een fietstocht toch je stroom opraakt. Verder kun je via de app je fiets opsporen. Handig bij diefstal, maar ook als je de parkeerplek van je speed pedelec niet kunt terugvinden. En de app op je telefoon kun je ook gebruiken om de startonderbreking te activeren en te deactiveren.

De GPS op deze beste speed pedelec van het jaar 2021 wordt niet alleen samen met de app gebruikt, maar deze geeft je navigatie op het display op het stuur. Verdwalen hoeft dus ook niet met deze beste speed e-bike.  

Meer informatie Gazelle No1

Alle informatie (waaronder de prijzen) vind je op de bovengenoemde informatiepagina van de Gazelle No1. Je kunt daar ook deze beste speed pedelec van 2021 configureren en dan uit alle posities bekijken. Het is daar ook mogelijk een vrijblijvende proefrit op deze beste speed pedelec uit de test aan te vragen.Zie ook

Foto en video: Gazelle

Samenvatting:
De Gazelle No1 is de beste speed pedelec uit de AD fietstest en tevens de beste speed pedelec in de Speed Pedelec van het Jaar test van de RAI, ANWB en anderen. Dit is duidelijk de beste snelle e-bike van dit moment. Kijk hierboven voor alle informatie over deze beste speed e-bike uit de test.


-->