Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella City Comfort (review)

Stella City Comfort (review)

De Stella City Comfort MDB is een elektrische fiets die zijn naam eer aan doet. Het is namelijk een heel comfortabele e-bike die ook nog eens heel betaalbaar is.

Stella City Comfort e-bike


De City in de naam geeft aan dat deze elektrische fiets zeer goed geschikt is voor gebruik in stad en dorp, maar het is ook een prima fiets om fietstochten mee te maken. De actieradius loopt bijvoorbeeld op tot wel 130 km (up te graden tot 170 km).

En de krachtige maar fluisterstille Bosch Active Line middenmotor, de Shimano Nexus 7 naafversnelling, de verende voorvork, de krachtsensor, de rotatiesensor en de 4 ondersteuningsstanden maken het fietsen op deze e-bike tot een genot. Dit is een heel fijne elektrische fiets tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Prijs en specificaties van de Stella City Comfort

Op de Stella City Comfort informatiepagina vind je alle informatie over deze comfortabele voordelige Stella e-bike, de specificaties. foto's en kun je de actuele prijs vinden. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende proefrit aan huis aan te vragen.

Informatie Stella City Comfort MDB

Zowel voor als achter beschikt de Stella City Comfort over een hydraulische velgrem. Je kunt zowel met de hand (handrem) als voeten (terugtraprem) remmen. De Bosch Active Line middenmotor is een topper onder de fietsmotoren. Deze middenmotor geeft een natuurlijk aanvoelende hulp bij het trappen en heeft geen enkele moeite met klimmetjes, hoe stijl ook.

De rotatie sensor wordt ondersteund door een trapkracht sensor die er voor zorgt dat je heel makkelijk en soepel uit stilstand weg kunt rijden. De li-ion accu bevind zich onder de bagagedrager en kan makkelijk worden uitgenomen om te worden op bij een stopcontact op te laden. 

Dat de Stella City Comfort als elektrische stadsfiets in de markt gezet wordt kun je zien aan het robuuste uiterlijk (deze e-bike kan tegen een stootje) en merk je aan de rechtop fietshouding die je op deze elektrische fiets aan neemt. Zo'n rechte houding geeft je meer overzicht in het stadsverkeer. Bovendien geven veel mensen de voorkeur aan een rechte houding boven de meer gebogen houding die je bij een hybride fiets of een sportfiets aanneemt.

Op de bovenstaande informatiepagina vind je alle specificaties, informatie de actuele laagste prijs van de Stella City Comfort MDB e-bike. Deze Stella elektrische fiets is de kleuren wit en zwart verkrijgbaar.

-->