Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Goede goedkope herenfietsen

Goede goedkope herenfietsen

 

Op zoek naar een goede maar goedkope herenfiets? Wij kijken hier naar goedkope fietsen voor heren van verschillende fietsmerken. Het betreft telkens een volwaardige stadsfiets voor heren, met een sterk frame en een bagagedrager. Kortom een fiets die je voor dagelijkse ritjes en woon-werk verkeer kunt gebruiken, maar waarmee je ook een fietstochtje kunt maken.


Als we de maximale prijs op 350 euro stellen vinden we meer dan 100 goedkope herenfietsen. Zelfs rond de tweehonderd euro komen we daar al goede stadsfietsen voor heren tegen, onder andere van Static en Altec. 

Kijk in dat overzicht voor een actueel overzicht van deze goedkope fietsen voor heren. Hieronder geven we wat voorbeelden, maar het aanbod veranderd continue.

Goedkope Altec fietsen heren

Het fietsenmerk Altec levert vele herenfietsen tegen prijzen ver onder de genoemde 350 euro. Op het moment van schrijven vind je er de Altec Metro stadsfiets heren voor een prijs rond de 240 euro (kijk in het overzicht voor de actuele prijs). Een zeer lage prijs voor deze goedkope herenfiets met 7 versnellingen, handremmen en een sterk stalen frame.

Altec Metro goedkope herenfiets

Altec Metro goedkope herenfiets


Liever een goede maar goedkope transportfiets? Deze biedt Altec ook ruim onder de 270 euro aan. Voor dat lage bedrag kun je zelfs kiezen tussen de Altec Nostalgia (met 3 versnellingen en terugtraprem) en de Altec Urban (zonder versnellingen maar met zowel handrem als terugtraprem). Ook de Altec Dutch transportfiets wordt onder de 310 euro aangeboden.


Altec Urban goedkope transportfiets heren


Altec Urban goedkope transportfiets heren


Verder vinden we in het bovenstaande overzicht met goedkope herenfietsen de sportieve Altec Travel (met 7 versnellingen) voor 224 euro en de verbazend luxe uitgevoerde Altec Verona voor 275 euro. Ook de Altec Marquant, de Altec Ventura en Altec Walesa blijven ruim onder de 350 euro. De goedkoopste herenfiets van Altec is de Altec Roma opafiets van 222 euro. 

Kijk in het bovengenoemde overzicht met goedkope herenfietsen voor de "dagprijs" van al deze goedkope fietsen voor heren.

Meer goedkope fietsen heren

Maar niet alleen Altec verkoopt goedkope herenfietsen. In het overzicht vind je ook Static fietsen voor heren vanaf 249 euro. Voor deze super lage prijs heb je een compleet uitgevoerde maar goedkope herenfiets met 3 versnellingen, gesloten kettingkast, sterk stalen frame en led-fietsverlichting.


Static Urban goedkope herenfiets
Static Urban goedkope herenfiets


En zo kom je in het bovenstaande overzicht met goedkope herenfietsen (onder de 350 euro) nog veel meer mooie complete herenfietsen tegen. Onder andere van Amigo (vanaf 218 euro), van MBM (vanaf 259 euro), van Popal (vanaf 264 euro), van Excel (vanaf 249 euro), van Spirit (vanaf 289 euro) en van KS Cycling (vanaf 293 euro). 

Maar deze prijzen zijn een momentopname en stijgen en dalen veelvuldig. Kijk daarom in het bovenaan genoemde overzicht met meer dan 100 goedkope herenfietsen voor de actuele lage winkelprijzen. Samenvatting:
Voor een bedrag onder de 350 euro kun je al een heel mooie herenfiets kopen. Hier kijken we naar de mogelijkheden als je zo'n goedkope herenfiets zoekt. Vooral Altec en Static verkopen heel goedkope herenfietsen, maar voor een goedkope herenfiets kun je ook terecht bij onder andere Popal, Amigo, Spirit,MBM, KS Cycling, Excel en Spirit. Kijk hierboven voor alle mogelijkheden om een goede herenfiets goedkoop te kopen. 

-->