Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Klever speed pedelecs. Snelle e-bikes

Klever speed pedelecs. Snelle e-bikes

Fietsfabrikant Klever maar e-bikes, maar vooral speed pedelecs (speed e-bikes). Kijk hier voor beschrijvingen en aanbiedingen van alle Klever fietsen.

Klever fietsen


Klever is een specialist in e-bikes die vooral bekend is om zijn goede speed pedelecs (fast e-bikes). Met een Klever speed pedelec kun je snelheden tot wel 45 kilometer per uur halen. Dat maakt een Klever speed e-bike tot een goed alternatief voor OV en woon-werk verkeer.  Hier vind je informatie over Klever fietsen en aanbiedingen van Klever speed pedelecs en andere Klever e-bikes.

Klever is een voorloper op het gebied van veilig fietsen op hoge snelheid. Klever biedt een ruime keuze uit speed pedelecs in verschillende soorten en modellen. Sportief en comfortabel. 

Kijk bij de aanbiedingen van Klever fietsen voor deze goede speed e-bikes en enkele van hun andere beste e-bikes tegen een lage prijs.

We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Klever fietsen.
Kijk hier onder voor alternatieven.

De e-bikes leveren een trapondersteuning tot 25 km/u. Een speed pedelec helpt je tot een maximum snelheid van 45 km/u.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste speed pedelecs die Klever maakt.

Klever levert diverse series speed pedelecs waarvan de snelle Klever X-Speed e-bikes het meest populair zijn.

Klever X speed pedelec

De Klever X-serie bestaat uit diverse sportief ogende speed pedelecs.


Klever speed pedelec

Klever X speed pedelec

Klever X Pineon speed pedelec

Je hebt de Klever X Pineon 45, waarbij de 45 staat voor de maximum snelheid van deze speed e-bike. Die 45 km haal je heel snel dankzij de ondersteuning van de High Power 800W motor. Verder beschikt deze Klever speed pedelec over een Pineon C12 versnellingsbak, een Gates aandrijfriem en een 1.200 Wh accu.

Voor het rijcomfort zorgen onder andere de comfortabele Rockshox voorvering en het luxe Ergon zadel. Voor veiligheid bij hoge snelheden staan dubbele zuigerremklauwen garant. Deze zorgen voor goede remkracht, ook bij hoge snelheid. Nog meer veiligheid wordt geboden door het achterremlicht, dim licht en krachtig groot licht.

Klever X Alpha speed pedelec

De Alpha is de beste Klever speed pedelec, als zijn de verschillen met de Pineon niet groot. Het verschil zit hem vooral in de iets sterkere motor, 54 Nm in plaats van 49 Nm.

Klever X Speed speed pedelec

Ondanks de Speed in de naam beschikt de Klever X Speed over een minder sterke motor, namelijk 600W in plaats van 800W. Voor de maximum snelheid van 45 km/u maakt dat geen verschil, maar de motor is minder fel. 

Ook de 800W accu heeft een minder grote capaciteit. Maar de Klever X Speed is dan ook de goedkoopste Klever speed pedelec uit de X serie. 

Kijk voor de actuele prijzen en meer specificaties bij de aanbiedingen van Klever speed pedelec fietsen hier boven.


Klever B speed

En dan is er nog de Klever B serie speed pedelecs. Waar de Klever X serie snel en sportief oogt, is de Klever B serie nog meer op comfort gericht. Deze speed pedelecs zijn zowel voor als achter geveerd, hebben een lage instap en hebben een ontwerp waardoor je meer rechtop de fiets zit.

Klever speed pedelec

Klever B speed pedelec


Ook de Klever B speed pedelecs zijn in meerdere versies verkrijgbaar. 

Klever B Speed speed pedelec

De B speed is een comfortabele speed pedelec met 600W motor met een 49 Mn koppel en een 570 Wh accu. Qua prestaties komt de Kleven B Speed dus net onder de goedkoopste Klever X speed pedelec, maar zoals we al schreven is dit model meer op comfort gericht.

Klever B Speed Plus speed pedelec

Iets luxer uitgevoerde versie van de bovenstaande Klever fiets, met bijvoorbeeld hydraulische schijfremmen, een luxer voorlicht en luxere handvatten.

Klever B Speed Plus Original speed pedelec

De Klever B Speed Plus Original is goedkoopste Klever speed pedelec, maar de verschillen met de andere serie B snelle e-bikes zijn minimaal.

Bij de bovenstaande Klever fiets aanbiedingen vind je ook nog een Klever B Lux 25, maar zoals de 25 in de naam al verraad is deze Klever fiets uit de B serie een standaard e-bike die max. 25 km/u gaat.


Klever Y Muse speed pedelec

De Klever Y Muse 45 is een speed pedelec die vooral is ontwikkeld voor gebruik in het drukke stadsverkeer. Een veilige comfortabel rijdende speed pedelec. 

Maar stadsverkeer of niet, dit is een snelle e-bike (tot 45 km/u) met een goede accu (850  Wh) die volgens Klever de 220 km kan halen.

De Muse is ook als Klever Y Muse 25 als gewone e-bike te koop. Kijk voor de prijzen bij de bovenstaande Klever fiets aanbiedingen.

Klever N Rogue speed pedelec

De Klever N Rogue is het werkpaard uit het Klever speed pedelec aanbod. Deze snelle e-bike kan 150 kilo over lange afstanden met hoge snelheid dragen. Met een 600W motor met een 49 Nm koppel en een 850 Wh accu is dat prima mogelijk. Bovendien is deze speed pedelec goed geschikt voor lange mensen tot 205 cm.

Klever speed pedelec N Rogue

Klever speed pedelec N Rogue


Ook de Klever N Rogue vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van Klever speed pedelecs.

Klever e-bikes

Klever maakt niet alleen speed pedelecs maar ook gewone e-bikes. De Klever Muse 25 en de Klever B Lux 25 noemden we al hier boven. Het aanbod aan Klever e-bikes met een snelheid tot 25 km/u wordt echter rap kleiner.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Klever fietsen voor het aanbod aan goede Klever speed pedelecs en Klever e-bikes en met al hun gegevens en prijzen.Onderwerp:
Klever is een specialist in elektrische fietsen, en richt zich steeds meer op speed pedelecs, oftewel speed e-bikes / snelle e-bikes. Hier vind je aanbiedingen en informatie over al deze Klever fietsen.

Foto's: Klever
-->