Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Klever speed pedelecs

Klever speed pedelecs

Klever speed pedelecs


Klever is een specialist in snelle e-bikes, oftewel in speed pedelecs. Met een Klever speed pedelec kun je snelheden tot wel 45 kilometer per uur halen. Dat maakt een Klever speed e-bike tot een goed alternatief voor OV en woon-werk verkeer.  Hier vind je informatie over Klever fietsen en aanbiedingen van Klever speed pedelecs.

Klever is een voorloper op het gebied van veilig fietsen op hoge snelheid. Klever biedt een ruime keuze uit speed pedelecs in verschillende soorten en modellen. Sportief en comfortabel. 

Kijk bij de aanbiedingen van Klever speed pedelecs voor deze goede speed e-bikes tegen een lage prijs.


Klever levert diverse series speed pedelecs waarvan de snelle Klever X-Speed en de Klever B-Speed e-bikes het meest populair zijn.

Klever X speed pedelec

De Klever X-serie bestaat uit diverse sportief ogende speed pedelecs zoals de Klever X Speed met een krachtige 600 Watt motor die dankzij een 850 Wh accu een groot bereik bieden. Dankzij de RockShox voorvering biedt deze speed pedelec een extra hoog comfort, ook bij hoge snelheden om minder goede wegen.

Klever X-Speed Pinion speed pedelec
Klever X-Speed Pinion speed pedelecDubbele zuigerremklauwen zorgen voor goede remkracht, ook bij hoge snelheid. Nog meer veiligheid wordt geboden door het achterremlicht, dim licht en krachtig groot licht.

Maar de Klever X is ook te koop in andere versies zoals de zowel krachtige als luxe Klever X Pinion, de Klever X Comfort, het instapmodel uit de serie met een tot 250 Watt gelimiteerde 350 Watt motor, de Klever X Power, met extra koppel, de Klever X Speed Pure en de Klever X Speed Original, de aangepaste versie van de originele X Speed waarmee Klever zijn naam vestigde.

Klever B speed pelelec

Waar de Klever X serie snel en sportief oogt, is de Klever B serie nog meer op comfort gericht. Deze speed pedelecs zijn zowel voor als achter geveerd, hebben een lage instap en hebben een ontwerp waardoor je meer rechtop de fiets zit.

Klever B speed pedelec business edition

Klever B speed pedelec Business EditionOok de Klever B speed pedelecs zijn in meerdere versies verkrijgbaar. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Klever speed pedelecs voor het aanbod aan goede Klever fast e-bikes met al hun gegevens en prijzen.Foto's: Klever

-->