Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Kalkhoff fietsen, e-bikes en speed pedelecs

Kalkhoff fietsen, e-bikes en speed pedelecs

Kalkhoff is een Duitse fabrikant van fietsen, e-bikes en speed pedelecs. Hier informatie over de Kalkhoff fietsen.

Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen worden al meer dan 100 jaar gemaakt. En dan te bedenken dat Kalkhoff in Nederland het meest bekend is om de meest moderne fiets, de speed pedelec. Kalkhoff speed pedelecs behoren tot de beste snelle e-bikes. 

Kalkhoff heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in speed pedelecs en andere e-bikes, al maken ze ook nog steeds niet-elektrische fietsen.

Kalkhoff is een Duits fietsenmerk, maar sinds 2012 is Kalkhoff onderdeel van de Nederlandse Pon Bicycle Group waar onder andere ook Gazelle valt.

Aanbiedingen Kalkhoff fietsen

De elektrische fietsen van Kalkhoff zijn met een heel hoge korting verkrijgbaar bij de aanbiedingen refurbished Kalkhoff fietsen. Op deze refurbished Kalkhoff fietsen krijg je niet alleen een hoge korting maar ook een jaar garantie.

We hebben op dit moment helaas verder geen aanbevolen winkels met aanbiedingen van Kalkhoff fietsen.

Kijk hier onder voor alternatieven:

Kalkhoff e-bikes

Het aanbod aan Kalkhoff elektrische fietsen bestaat uit elektrische stadsfietsen, elektrische trekkingfietsen en elektrische sportfietsen (ATB). Het aanbod is duidelijk uitgesplitst in 3 series.

Kalkhoff E-Image elektrische stadfiets

De Kalkhoff E-Image is de elektrische stadsfiets van Kalkhoff. Deze Kalkhoff e-bike is verkrijgbaar met verschillende Bosch Active Line en Bosch Performance Line midden motoren.  Ook zijn er versies met de accu in het frame en op het frame, en je kunt kiezen tussen een Kalkhoff  elektrische fiets met riem of fietsketting.

Kalkhoff e-bike

Kalkhoff e-bike (E-Image)


Kalkhoff E-Endeavour elektrische hybride

De E-Endeavour is de elektrische trekking fiets / hybride fiets / toerfiets van Kalkhoff. Deze Kalkhoff e-bike is geschikt voor lange fietstochten. Met een comfortabele zit, krachtige fietsmotor een goede accu.

Bij de Kalkhoff E_Endeavour komt je verschillende versies van de Bosch Performance Line motor tegen.


Kalkhoff E-Entice elektrische ATB / MTB

De Kalkhoff E-Entice is de elektrische sportfoets van Kalkhoff. Geschikt voor op de weg en op onverharde paden. Ook bij deze e-MTB / e-ATB krijg je hulp van een Bosch Performance Line motor tijdens het trappen.

Kalkhoff speed pedelecs

Maar het meest bekend is Kalkhoff in Nederland om zijn snelle e-bike. De Kalkhoff Endeavour behoort tot de beste speed pedelecs. Deze Kalkhoff Endeavour 7.B Excite 45 is voorzien van de Bosch Performance Line Speed motor,

Kalkhoff Endeavour belt drive speed pedelec
Kalkhoff Endeavour speed pedelec


Kalkhoff fietsen

En dan zijn er nog de Kalkhoff fietsen zonder motor. Dat betreft dezelfde fietsen als de e-bikes, maar dan ongemotoriseerd.

De Kalkhoff Image is hun stadsfiets. Verkrijgbaar als Kalkhoff Image Lite (het goedkoopste model, met 7 versnellingen en V-brake), als de Kalkhoff Image HS (met 8 versnellingen en hydraulische velgremmen) en de Kalkhoff Image XXL (die te belasten is tot 170 kilo).

De niet elektrische Kalkhoff Endeavour is er als Kalkhoff Endeavour 8, 24 en 30 waarbij het nummer het aantal versnellingen aangeeft. Ook van deze Kalkhoff fiets is er een XXL versie.

Kalkhoff ATB fiets

Kalkhoff Image ATB fiets


De Kalkhoff Entice sportfiets is er zonder motor als Entice 18 (met hoge fietsstang) en Entice Lite (met middelhoge fietstang). Technisch zijn deze Kalkhoff fietsen gelijk uitgevoerd, met 18 versnellingen en hydraulische schijfremmen.


Foto's: Kalkhoff


Onderwerp:
Kalkhoff fietsen zijn er als e-bike (elektrische fiets), speed pedelec (fast e-bike) en als gewone fiets. Hier vind je informatie over de verschillende Kalkhoff fietsen.
-->