Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , , » Kalkhoff fietsen, e-bikes en speed pedelecs

Kalkhoff fietsen, e-bikes en speed pedelecs


Kalkhoff fietsen worden al meer dan 100 jaar gemaakt. En dan te bedenken dat Kalkhoff in Nederland het meest bekend is om de meest moderne fiets, de speed pedelec. Kalkhoff speed pedelecs behoren tot de beste snelle e-bikes. Kalkhoff heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in speed pedelecs en andere e-bikes, al maken ze ook nog steeds niet-elektrische fietsen.

Kalkhoff is een Duits fietsenmerk, maar sinds 2012 is Kalkhoff onderdeel van de Nederlandse Pon Bicycle Group waar onder andere ook Gazelle valt.

Bij onderstaande winkels kun je online Kalkhoff fietsen goedkoop online kopen:

Kalkhoff e-bikes

Het aanbod aan Kalkhoff elektrische fietsen bestaat uit elektrische stadsfietsen, elektrische trekkingfietsen en urban fietsen. De laatste categorie bestaat uit hip vormgegeven stadsfietsen zoals de Kalkhoff Berleen die met zijn achterwielmotor en in het frame geïntegreerde accu nauwelijks als elektrische fiets te herkennen is.

Kalkhoff Berleen e-bike elektrische fiets

Kalkhoff Berleen e-bike


Bij de elektrische stadsfietsen kun je kiezen tussen vele modellen van de Kalkhoff Image (met Bosch fietsmotor) en de Kalkhoff Agattu (met Bosch of Shimano motor). Bij de elektrische trekkingfietsen is er een ruime keuze uit sportieve e-bikes uit de Kalkhoff Endeavour serie en Kalkhoff Entice serie.

Kalkhoff speed pedelecs

Maar het meest bekend is Kalkhoff in Nederland om zijn snelle e-bikes. De Kalkhoff speed e-bikes behoren tot de beste speed pedelecs. Vooral de speed pedelec versie van de Kalkhoff Endeavour is erg populair. Maar kijk bij de bovenstaande aanbiedingen ook eens naar de Kalkhoff Image speed pedelec met belt drive.


Kalkhoff Endeavour belt drive speed pedelec
Kalkhoff Endeavour Belt speed pedelecZie ook:


Foto's: Kalkhoff
-->