Informatie over fietsen, fietsmerken en accessoires

Home » , » Stella Trekking e-bike, elektrische fiets voor lange afstanden

Stella Trekking e-bike, elektrische fiets voor lange afstanden

Een trekking fiets is een fiets voor lange afstanden. Dat geldt dus ook voor een Stella Trekking e-bike. een elektrische fiets ontworpen om vele kilometers op weg te trappen.Stella staat bekend om zijn degelijke elektrische fietsen die tegen een lage prijs worden aangeboden. Dat zijn niet alleen stadsfietsen. Neem bijvoorbeeld de Stella Trekking e-bikes. De Stella fietsen uit deze serie zijn ontworpen voor het afleggen van lange afstanden. Ideaal voor wie dagelijks een eind naar werk of school moet fietsen, of voor wie graag lange recreatieve fietstochten maakt.

De e-bikes uit de Stella Trekking serie zijn comfortabel, krachtig en hebben een goed uithoudingsvermogen. Ideaal voor lange fietstochten of een fietsvakantie, maar ook voor forenzen en scholieren dagelijks ver moeten fietsen.

Omdat de Stella Trekking e-bikes gewone elektrische fietsen zijn, en geen speed pedelecs, hoef je op deze e-bikes geen helm te dragen en is er geen bromfietsrijbewijs nodig.

Informatie en prijs Stella Trekking fietsen

Alle informatie over de trekking e-bikes van Stella vind je bij de informatie Stella Trekking fietsen. Je vindt daar alle informatie en mogelijkheden en kunt er de Stella brochure downloaden met alle informatie en prijzen van Stella fietsen. Ook kun je er een gratis proefrit (vanaf huis) aanvragen.


Stella Trekking Premium MDB

Hieronder kijken we naar één van deze Stella trekking e-bikes. de versie met Bosch middenmotor.

Ideaal voor het fietsen van lange afstanden is de Stella Trekking Premium MDB die verkrijgbaar is als damesfiets (universeel model) en herenfiets (met stang). Het is een elektrische fiets met een groot bereik dankzij een comfortabele zit, een krachtige Bosch middenmotor en een accu met een hoge actieradius.De fietsmotor is een Bosch Active Line Plus middenmotor (250W, 50Nm) met krachtsensor en 4 ondersteuningsstanden. De standaard accu is een 400 Wh Lithium - Ion (11 Ah, 36V) die goed is voor een actieradius tot 130 kilometer.

Verder is deze Stella trekking e-bike voorzien van Shimano hydraulische schijfremmen, een comfortabel Selle Royal Freccia fietszadel, een fietsslot en automatische verlichting van AXA en Schwalbe Big Apple 50mm anti-lek banden. Voor wat betreft het schakelen heb je de keuze tussen een Shimano Alivio derailleur met 7, 8 of 9 versnellingen.Kortom, dit is een rijk uitgeruste e-bike met onderdelen van hoge kwaliteit die bovendien slechts 25 kilo weegt (inclusief accu). Ideaal voor wie een elektrische fiets voor lange afstanden zoekt.

Zie ook:


Onderwerp:
De Stella Trekking e-bikes zijn elektrische fietsen speciaal ontworpen voor het fietsen van grote afstanden. Kijk hierboven voor alle informatie en aanbiedingen van de Stella trekking elektrische fiets. 
-->